Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg túl rég óta kell várnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl rég óta kell várnia?

Figyelt kérdés

3 hete vagyok együtt a barátommal és kb. 2,5 hónapja ismerkedtünk meg. na most a gond az, hogy ő már nagyon szeretne velem lefeküdni, viszont én még nem érzem magamat késznek rá. nem arról van szó, hogy nem bízom meg benne vagy, hogy szűz vagyok, hanem régebben történt olyan dolog, ami miatt eléggé irtózok a szextől. megkértem, hogy várjon még egy kicsit, hiszen tudom én is, hogy egy normális kapcsolathoz hozzátartozik a testiség is. semmit nem tud a régen történtekről és nem erőlteti túlságosan a dolgot, csak azt mondja, hogy már 3 hete vár. és annyira kihangsúlyozza a 3 hetet, hogy szinte már megőrjít vele. nagyon szeretem és tudom, hogy ő is szeret, de szerintem még ez a 3 hét nem olyan sok idő. vagy igen?? tudom, hogy mindenkinél más és más, de ti mennyit vártatok az első szex-el?

előre is köszönöm a válaszokat

24L

2013. márc. 24. 18:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

# 7: Ki lehet bírni, ha van rá OK!

De aki halogatja, arról feltételezhető, hogy neki nem annyira fontos a szex, mint nekem, ezért az eltérő szexuális igény miatt én inkább nem várnék. Nekem ugyanis olyan partner kell, akinek szintén fontos.

De ha van valami racionális indok, akkor lehet várni. Jelenlegi kapcsolatomban 1 hónapja várok, pedig normálisan 1 hetet sem bírnék ki. De elmagyarázta az okát, megértettem, így várok.

2013. márc. 24. 18:16
 12/19 2122 ***** válasza:
40%

mondjuk ennyi idősen 3 hét az sok. aztírták elöttem h várjál minimum 1-2 hónapot. férfiként várni csak várni vég nélkül. énse várnék ennyit. elsőre azthinném h sosem akarnád aszexuális vagy. max gyerekvállalás céljából csinálnád. lehetsz akármilyen szép nemérné meg 1 férfinak sem csakúgy várni a végtelenbe és tovább.

sztem is mond el inkább majd megérti.

2013. márc. 24. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem akarsz varni keressvmi random krvat aki barhol barmikor szetnyitja a labat.....persze a nok nem varhatjak meg, hogy bizzanak benned, es meglassak hogy nem csak szexre kellesz nekik.....neeem muszaj 1 het utan szettenniuk neked a labad, hat ez nagyszeru felfogas, gratulalok, elozo....
2013. márc. 24. 18:29
 14/19 anonim ***** válasza:

3 hét pont elég idő ahhpz, hogy ha szereted, akkor elmondd neki a problémádat.

Egyébként 3 hetet ebben a korban és más korban is ki lehet bírni, jóval többet is : egyénfüggő. Meg nagyban azon függ mennyire szeret.

2013. márc. 24. 18:35
 15/19 2122 ***** válasza:

38%. látszik h csak 38% vagy. az én válaszom hasznosabb mert nekem 39%om van.

lol

2013. márc. 24. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"régebben történt olyan dolog, ami miatt eléggé irtózok a szextől. " ebből én arra következtetek, hogy a várakozási idő után is lesznek problémák, szóval jobb lenne ha valamilyen szinten beavatnád a srácot.

22N

2013. márc. 24. 18:47
 17/19 A kérdező kommentje:

még kell nekem egy kis idő. először azt is nehezen viseltem, hogy csak hozzám ér, de most már nem zavar, sőt nagyon jól esik. szerintem így lesz ez a szex-el is.

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

2013. márc. 24. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszéld meg vele, amúgy szerintem a 3 hét még egyébként is nagyon kevés, én hónapokat vártam a szexel, még sem volt gond belőle, nekem kell annyi, hogy a bizalom, szerelem kialakuljon. Szóval nem tudom, lehet nem a megfelelő pasival akadtál össze...
2013. márc. 24. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:

ha legalább valamilyen szinten nem avatod be őt, akkor ne várd hogy várakozzon bizonytalanul. legalább annyit mondj neki hogy volt negatív intim tapasztalatod és ezért szeretnél várni. nem is kell első körben részletezni.

felnőttek vagytok. ha nem adsz neki valami kapaszkodót, azt fogja gondolni hogy nem kell neked, hogy nem érzel iránta semmit.

a férjemmel annó 18 nap ismerettség és 2 hét együttlét után történt meg először, pedig ő még ártatlan volt:) és azért tettük mert szerettük egymást. nem volt mire várni.

de az megint más, ha történt olyasmi ami miatt idegenkedsz. viszont ha nem mondasz szegény srácnak semmit, a helyében azért én is türelmetlen lennék így.

27/N

2013. márc. 25. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!