Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl rég óta kell várnia?
3 hete vagyok együtt a barátommal és kb. 2,5 hónapja ismerkedtünk meg. na most a gond az, hogy ő már nagyon szeretne velem lefeküdni, viszont én még nem érzem magamat késznek rá. nem arról van szó, hogy nem bízom meg benne vagy, hogy szűz vagyok, hanem régebben történt olyan dolog, ami miatt eléggé irtózok a szextől. megkértem, hogy várjon még egy kicsit, hiszen tudom én is, hogy egy normális kapcsolathoz hozzátartozik a testiség is. semmit nem tud a régen történtekről és nem erőlteti túlságosan a dolgot, csak azt mondja, hogy már 3 hete vár. és annyira kihangsúlyozza a 3 hetet, hogy szinte már megőrjít vele. nagyon szeretem és tudom, hogy ő is szeret, de szerintem még ez a 3 hét nem olyan sok idő. vagy igen?? tudom, hogy mindenkinél más és más, de ti mennyit vártatok az első szex-el?
előre is köszönöm a válaszokat
24L
lehet hogy nem normális hogy 3 hetet nem tud várni, de az sem normális hogy titkolózol előtte
engem akartak megerőszakolni, kis híja hogy nem sikerült, de felkészítettem rá a pasimat hogy bocsi, emiatt akarok várni, szeretném ha én kezdeményezhetnék.
nehéz volt de láss csodát, megértette és utána nem hozta szóba, kivárta a sorát
Ennyi idősen már sok az a 3hét..
mond el neki a problémádat,és akkor megérti :D
tudom, hogy el kéne neki mondanom, de nagyon nehéz ehhez hozzálátnom. régebben terápiára is jártam miatta és elhihetitek, hogy nagyon nehéz bárhogy is kipréselnem ezt magamból....
és kedves 3as válaszoló.... nem tudod, hogy velem mi történt.
köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!