Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Uraim hogy élitek meg ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim hogy élitek meg ha valaki oda van értetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, isten bizony nem volt még ilyen, oda van értem, nyakamba ugrik ha meglát, ölel, csókol ahogy azt kell, féltékeny ha húzom az agyát más valakivel. Én nyugodt fazon vagyok. Kezdetben volt ez a úristen meghalok hogy lássam, meg gyomor görcs szívem kiugrik, majd ahogy alakultunk ez elmúlt helyette iszonyatos mértékű nyugalmat érzem ha velem van, meg persze a műszer jelez állandóan :). Jó látni ahogy alszik stb. De ha külön vagyunk, nem őrölök meg hogy lássam már, mert tudom, hogy fogom. Na már most urak, kinek volt ilyen, ti milyenek vagytok ha viszont szeretnek? Olyan mint én vagy az az őrület van bennetek? Én nem tudom h részemről ez szerelem-e, ezért érdekel ti hogy vagytok.

2013. márc. 23. 19:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én saját magam adom végig azt adtam és fogom is.
2013. márc. 23. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
10 Kérdező: mindkettő előfordulhat:DD
2013. márc. 23. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
11-Mindenki ezt mondja, aztán az esetek 99%-ában kiderül, hogy nem:DD
2013. márc. 23. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!