Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Uraim hogy élitek meg ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim hogy élitek meg ha valaki oda van értetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, isten bizony nem volt még ilyen, oda van értem, nyakamba ugrik ha meglát, ölel, csókol ahogy azt kell, féltékeny ha húzom az agyát más valakivel. Én nyugodt fazon vagyok. Kezdetben volt ez a úristen meghalok hogy lássam, meg gyomor görcs szívem kiugrik, majd ahogy alakultunk ez elmúlt helyette iszonyatos mértékű nyugalmat érzem ha velem van, meg persze a műszer jelez állandóan :). Jó látni ahogy alszik stb. De ha külön vagyunk, nem őrölök meg hogy lássam már, mert tudom, hogy fogom. Na már most urak, kinek volt ilyen, ti milyenek vagytok ha viszont szeretnek? Olyan mint én vagy az az őrület van bennetek? Én nem tudom h részemről ez szerelem-e, ezért érdekel ti hogy vagytok.

2013. márc. 23. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csodásan.....főleg ha nekem is kell a lány.
2013. márc. 23. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szívinfarktust kapnék, ha ilyen egyszer az életben is előfordulna velem :D
2013. márc. 23. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:

'' féltékeny ha húzom az agyát más valakivel'' na ez az amitől kikészülök pfuj-_-

Ha szeretsz vele lenni és vágysz a társaságára szereted. Az már más dolog, hogy kicsit megszokottá válik, de ha igazán kedveled elég érdekes marad ahoz, hogy ne menjen át unalmasba.

2013. márc. 23. 19:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Jó vele kétség kívül, nagyon bírom és nagyon egy hullámon vagyunk. Minden tekintetben.
2013. márc. 23. 19:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen vágyom a társaságára és szeretek vele lenni nagyon is. Ám de sokszor úgy érzem manapság, hogy olyan természetes már h itt van, meg hogy van egyáltalán. Ugyanis szinte minden nap látom és beszélünk is. Nem unalmas egyáltalán. Csak nem érzem azt a úristen meghalok, most jön, minden tökéletes, úristen úristen .. érted. :)
2013. márc. 23. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a nő nem a te asszonyod.Amit érzel és tudsz is. No meg érzed a szerepjátékát a másik embernek.

N

2013. márc. 23. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig a görcs. Vedd úgy hogy részedről felnőtt a kapcsolat odáig, hogy nyugodt legyél. Ha nem illene hozzád, nem éreznéd magad ilyen kényelmesen... Semmi sem ad nagyobb békét, mint ha úgy érzed megtaláltad a másik feled. Izgalom inkább abból fakad hogy vajon kölcsönös-e a dolog. Ha szexuálisan is vonz eléggé, akkor nincs itt gond. Csak arra figyelj hogy a választottad ne legyen túl csapongó és isntabil érzelmileg.
2013. márc. 23. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti. Ő nem játszik szerepet tuti nem látom rajta. De honnan lehet érezni azt hogy nem ő az igazi?

Utolsó. Értem, hát baromi nyugodt ember vok mióta együtt vagyunk. És igen vonz szexuálisan nagyon is, hmm .. Nem kicsapongó, nagyon hűséges típus.

2013. márc. 23. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, de látszik, és érezni, ha valaki nem a saját egyéniségét adja, és másol valakit.

Pontosan kiszúrni-ahogy te is kiszúrtad.

2013. márc. 23. 19:54
 10/13 A kérdező kommentje:
De most ő másol valakit vagy én, hogy érted?
2013. márc. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!