Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gyogyir az osszetort szivre? 17/N
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 22:34
11/17 A kérdező kommentje:
Bele eltem magam a helyzetbe hogy majd osszejovunk ujra talalkozunk stb...o messze lakik. mindennap hivogatott hogy majd hetvegen masfel orakat dumaltunk ilyenek... stb talalkozunk de o inkabb motorozik, ahelyett hogy megakarna ismerni. vasarnap megy majd el... addig van egy napom hogy valahogy megis a merleget felem dontse.. fontos ez a sport neki es nekem is raadasul tamogatom mindenben.. mert enis motoroztam, de ugy gondolom az ember mindennap mehet motorozni joido eseteben de megerto igazi szereto kapcsolatra nem mindennap lesz lehetosege hogy kialakitson, max egy kis skalpra a hetvegi buliba.. de ha erre van szuksege.. mindeggy nem nekem van tobb ezer forintos telefon szamlam...
2013. márc. 22. 22:47
12/17 anonim válasza:
szerintem probálj beszélni egy barátnödel vagy valakivel akiben megbizzol és mondel neki hogy mi bánt stb. az élet meg ugyis megy tovább akkármilyen nehéz, és csak probáld mindig jo dolgokat meglátni mégha vmi rossz történik is lesz még jobbis hidel.
13/17 anonim válasza:
Semmi.. az idő.. de az lassan tellik :( 18/L
14/17 anonim válasza:
Fojtsd zenébe a bánatod.....én is ezt teszem..:(
17/F
15/17 anonim válasza:
Egy új, a réginél jobb kapcsolat!
16/17 anonim válasza:
szigetelőszalag
az mindenre jó
17/17 anonim válasza:
Csoki, zene, barátnők , könyvek , új barát v épp az idő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!