Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet ezen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ezen még változtatni?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő. Osztálytársak vagyunk lassan már egy éve. Én az elejétől kezdve szerelmes voltam belé, ő még nem így csak barátok maradtunk.. Majd ahogy telt az idő

egyre közelebb került hozzám. Majd már amikor majdnem összejöttünk akkor csúnyán összevesztünk és szinte kezdhetem az elejétől.. De már nem olyan mint régen. Én még még mindig úgy szeretem őt mint régen, de ő már szerintem nem, vagyis néha nagyon úgy érzem. Van amikor nagy ívben kerül, van amikor meg folyton követ és nézi mit csinálok.. Szóval most nem tudom mit akar.. Kérdi miért nem írok rá, ha írok akkor meg nem válaszol..

Teljesen ősze vagyok zavarodva.. Rengeteg érzés kavarog bennem.. nem tudom mit csináljak..:\

17f

2013. márc. 20. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
nem csodálom h ősze vagy zavarodva
2013. márc. 20. 19:11
 2/4 Baccardi01 ***** válasza:
A veszekedésetek után gondolom elvesztette a beléd táplált bizalmát, így összezavarodott ő is. Szerintem ne add fel. Beszélgess, hülyülj vele amennyit csak lehet. Egy idő után megint közel lesz hozzád. Hajrá!
2013. márc. 20. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:

ha ő már nem érez úgy irántad, akkor vége

de egyszerű kérdezzél már rá mit szeretne, ilyen korban csak kéne már tudni, tudod kicsit olyan érzésem van, hogy nem vagy olyan fontos, ő kéri írjál, nem ír vissza, érdekes, de szerintem már nem akar semmit, csak tetszik neki, rákérdeznék mit szeretne, ne játszadozzon Veled N

2013. márc. 20. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Az a gond ha rá kérdezek, akkor csak annyit kapok hogy "maradjunk barátok" pedig ő olyan jeleket ad amik nem erre utalnak.. Pl: kedden beszéltem egy csajjal a folyóson és jött ki a teremből majd vissza is ment, majd amikor bementem megvolt sértődve rám.. Amikor mellette ülök folyton bökdös próbál közeledni hozzám..

2013. márc. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!