Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretem, mit tegyek? Tudom, hogy imád és mindent megtesz értem, de nem vagyok szerelmes.
Én is ettől tartok. Vele tényleg el tudom képzelni hosszú távon... Tudjátok, esküvő, gyerekek és mindenről, erről is őszintén tudok beszélni vele. De félek, mi van ha ő nem az aki valóban kéne?!
Nem érzek pillangókat... baj?
velem is szinte ugyan ez a helyzet,de tényleg!
nálam sincsenek ,,pillangók",nincs szerelem,de szeretek vele lenni,mert érzem hogy szeret,megbecsül.
a 16-os válasz részben igaz ,legalább is nálam,mégsem szeretném elengedni ezt a fiút,mert ilyet ritkán talál az ember. :/:)
Kedves 16-os! Velem pont ez történt, amit írtam, csak a másik szemszögből. Volt egy lány, aki azt mondta, hogy szeret (én vagyok az igazi neki), közben meg volt egy pasija, akiről nem tudtam. Természetesen a lány már nem tudott, vagy akart hazudni, ezért elmondta, hogy van másvalakije. Na én még megpróbáltam menteni a dolgot, még találkoztam is vele (belül persze tudtam, hogy ez kissé genyóság a részéről, de totál magába bolondított). Amikor találkoztunk elkezdett sírni (még Pzs-t is adtam neki, meg vigasztaltam), de azóta úgy érzem, hogy csak szórakozott velem. Még egy ideig tartottuk a kapcsolatot, lehet, hogy csak megszokásból, de már rég nem írtam neki.
Megundorodtam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!