Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem szeretem, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretem, mit tegyek? Tudom, hogy imád és mindent megtesz értem, de nem vagyok szerelmes.

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki szerelmes belém. Imád, és érzem is. Mindenre képes értem. Ha kell ölel, ha kell veszekszik velem. Ha akarom szeretget, ha kérem békénhagy. Figyel rám, minden apróságomaat megjegyzi és úgy tart tökéletesnek, ahogy vagyok. Folyton dicsér, virágot ad, rengetegszer hülyéskedik velem, és szeretem, de nem vagyok szerelmes. Nem merek neki nemet mondani, tudom, hogy ő velem nagyon boldog, és nekem is jó vele, csak az a lángoló szerelem nincs bennem. :(

2013. márc. 19. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Éreztél már ugy, hogy jajj de nagyon szerelmes vagyok a páromba? Vagy csak ugy eldöntötted, ez nem a szerelem? (Mert nem érzem a pillangokat. pl.)
2013. márc. 19. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Na ja! De mi lesz akkor, ha kb 40-50 évesen jön rá, hogy nem ő volt az akire vágytál... és belül tudtad is.
2013. márc. 19. 16:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Én is ettől tartok. Vele tényleg el tudom képzelni hosszú távon... Tudjátok, esküvő, gyerekek és mindenről, erről is őszintén tudok beszélni vele. De félek, mi van ha ő nem az aki valóban kéne?!

Nem érzek pillangókat... baj?

2013. márc. 19. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
#11 vok A kérdés másik (a lényeges!!) részére nem válaszoltál. (Ha válaszolsz, inkább priviben tedd, mert az biztosabban utolér.)
2013. márc. 19. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg most ne agyalj ezen, meg analizálj, hanem élvezd az együttlétet, és pár hónapig ne is gondolj erre a kérdésre.
2013. márc. 23. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy van egy másik egyén is akit szeretsz... és lényegében ezért írtad ki a kérdést. Tudod, hogy őt szereted, de mégis a másikat választottad, mert jobb a biztosra menni, mint a bizonytalanra.
2013. márc. 23. 11:51
 17/20 anonim ***** válasza:

velem is szinte ugyan ez a helyzet,de tényleg!

nálam sincsenek ,,pillangók",nincs szerelem,de szeretek vele lenni,mert érzem hogy szeret,megbecsül.

a 16-os válasz részben igaz ,legalább is nálam,mégsem szeretném elengedni ezt a fiút,mert ilyet ritkán talál az ember. :/:)

2013. márc. 23. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os! Velem pont ez történt, amit írtam, csak a másik szemszögből. Volt egy lány, aki azt mondta, hogy szeret (én vagyok az igazi neki), közben meg volt egy pasija, akiről nem tudtam. Természetesen a lány már nem tudott, vagy akart hazudni, ezért elmondta, hogy van másvalakije. Na én még megpróbáltam menteni a dolgot, még találkoztam is vele (belül persze tudtam, hogy ez kissé genyóság a részéről, de totál magába bolondított). Amikor találkoztunk elkezdett sírni (még Pzs-t is adtam neki, meg vigasztaltam), de azóta úgy érzem, hogy csak szórakozott velem. Még egy ideig tartottuk a kapcsolatot, lehet, hogy csak megszokásból, de már rég nem írtam neki.

Megundorodtam tőle.

2013. márc. 23. 17:21
 19/20 anonim ***** válasza:
* részemről (javítás)
2013. márc. 23. 17:21
 20/20 anonim válasza:
0%
Mond meg neki hogy nem akarsz semmit. Persze utálni fog, meg szomorú lesz meg minden, de jobb tudni az igazat mind hogy mindíg csak reméljen.Szerintem.
2013. ápr. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!