Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van 1 fiú akibe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú akibe szerelmes vagyok, de nem tudom mit csináljak. Valljam be neki?

Figyelt kérdés
Csak az a baj, hogy jó haverok vagyunk és általános suli 1. osztálya óta szerelmes vagyok belé.Még a legjobb barátaimnak se mondtam el.A legrosszabb meg, hogy jövőre gimibe megy és más városokban lakunk.Mondjuk suliba mellette ülök meg minden könnyű lenne levelet írnom neki,de az kínos.Segítsetek lécci!:(Ja,és elég bunkó tud lenni szal nem tudom.

2013. márc. 17. 16:20
 1/3 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem beszélj vele erről. Ne szalaszd el. Mert el fog menni. Lehet, hogy ő is így érez, de nem meri bevallani neked és a bunkósságával vezeti le, amit nem mer kimondani.
2013. márc. 17. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen jó de:-sok csajjal járt már

-épp most is jár 1-el és vele kb 20-szor járt és soha nem tartott tovább 2 hétnél

-

2013. márc. 17. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Várj csak! Azt mondod h egy csajjal járt 20-szor?

szerintem egy ilyennel nem érdemes járni.

Persze nem ismerem, de azok alapján amit írtrál, szerintem hagy d a fené be.

2013. márc. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!