Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelem sosem múlik el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelem sosem múlik el? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Lassan két éves párkapcsolatom van, de a legelső nagy szerelmet valahogy nem tudom arrébb tenni. Ha szembejön velem, pillangók a gyomromban, elkezdem játszani magam, tudjátok, tipikus lány cselekvés tenni az agyunkat...

Nagyon szeretem a mostani párom, semmiért el sem hagynám, de mégis közben elég rossz érzés, hogy ha tudom, hogy a volt szerelem a közelben van, akkor keresem a szememmel, stb.

Ez valamikorra elmúlik, vagy örökre így kell élnem?

2013. márc. 15. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
de
2013. márc. 15. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy idő után megunod ezt a helyzetet is és átmegy közömbösségbe amikor látod hogy a volt nagy szerelmed nagyívből lesz@rja hogy te teszed-veszed magad. El fog múlni ez az érzés hidd el amikor látod hogy semmi nem történik. Megszokod ha néha összefutsz vele és egy idő után rohadtul nem fog érdekelni. Én is így voltam.
2013. márc. 15. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
De.
2013. márc. 15. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az igazság az, hogy nem tesz rá nagy ívből, ugyanis ő is néha "közeledik" felém, vagy hogy mondjam.

De remélem ez elmúlik.

2013. márc. 15. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg leszarni sajnos tudom hogy ez nem ilyen könnyű depróbáld meg és ha látod hogy közeledik feléd menj el onnan vagy finoman utasítsd vissza.
2013. márc. 16. 10:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, vhogy így lesz:)
2013. márc. 16. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!