Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ilyen helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen helyzetbe most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy fiúval még tavaly elkeztünk beszélni facen. Személyesen nem találkoztunk csak egy ismerős által hallottam már róla. Ő keresett meg mert látott egy bemutatón és megtetszett neki. Egész sokat beszéltünk detalálkozni nem találkoztunk. Ennyi idő alatt én beleszerettem mert ő volt az első fiú aki úgy igazán meglátott. Aztán mivel nem találkoztunk úgy volt vele hogy nem ismerjük egymást és hagyjuk abba. Nagyon fájt de nagyon nehezen próbáltam túltenni magamat rajta. Aztán nemrég volt egy másik fellépésünk ahol ott volt. Messziről láttam de nagyon jól nézett ki és hát megint beindult bennem a vágy iránta. Az előadás után pàr nappal újra rámírt beszélgettünk éa megkérdeztem hogy akar e engem jobban megismerni íra h mibel gondolom hogy nem akar és azóta nem beszéltünk.Mit tegyek írjak rá én? Mit mondjak?

2013. márc. 9. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megakar ismerni akkor ismerjen meg ennyi...
2013. márc. 10. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Te belőled azt is kinézem hogy nem tudsz önállóan enni se,annyira buta vagy
2013. márc. 10. 00:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy mondhatom . HA NEM TUDSZ ÈRTELMESET ÍRNI NE ÍRJ SEMMI
2013. márc. 10. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet megakar ismerni, de ha annyira nagyon fontos lenne ez neki, akkor biztos nem kéne unszolni, hogy írogasson; saját magától is írna.

Viszont ha úgy érzed szeretnél vele beszélni akkor tedd meg. Sose fojts magadba semmit.

2013. márc. 10. 01:35
 5/5 anonim válasza:
ha hobban megakarod ismerni akkor ítj rá sztem
2013. márc. 10. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!