Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm azt mondta tartsunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta tartsunk szünetet. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel eléggé összevesztünk és azt mondta időt kér, mert megbántottam. Sokszor kerestem felhívtam el is mentem hozzá. És nem örült nekem, azt mondta összezavarom a gondolatait és hagyjam békén. Lement a nagymamájához és még jobban elzárkózott. Az időből végül is azt mondta szünetet kér, de én mondtam nem bírom ki, erre mondta, hogy szakít velem (telefonon történt mindez). Aztán később olyanokat írt, hogy majd egyszer újra geyüt leszünk de most nem megy. Aztán hívott, és küldött egy sms-t. Aztán felhívtam, hogy mi van azt mondta ne keressem és nyomatékosította is írásban. Nem kerestem, majd aztán rá egy napra (azaz ma). Küldött egy sms-t maiben azt áll, hogy: hiányzol, de kell egy kis szünet...Mostn em keresem, hogy ha szeret csak vissszajön... Mi lesz, most elhagyott?..Vagy mi?..Olyasmiket mondott telefonon, hogy rátelepszem, és nem vagyok mellette férfi és nem érzi magát nőnek mellettem, és, hogy most nem megy velem neki...Amúgy elvileg szakított, de most mégis azt mondja szünetet tartunk, és hiányzom neki...Nem értem...Reménykedjek még?

2013. márc. 8. 20:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De mostanában elég sokat vitáztunk és azt mondta, elég volt szünetet kér..és ma még írt egy sms-t, hogy hiányzom de kell a szünet..Azóta ennyi, én azt nem tudom mikor fog keresni, vagy nekem mikor kéne őt..nem akarom azzal elszúrni, hogy rátelepszem..És megint megkapjam ezt..
2013. márc. 8. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

pff öregem, ez elképesztő. amikor megláttam hogy ő 16, te meg 20....

az utolsó kommenteddel mindent elárultál magadról

2013. márc. 8. 23:29
 13/17 A kérdező kommentje:
mint például? am. 17 lesz bár nem hiszem, hogy ez annyira számítana..Igazából a kérdésemre akarok választ kapni..
2013. márc. 8. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ez, hogy rátelepszel.. egy normális nő ezt nem hagyná, és a korodbeliek erre egyáltalán nem kíváncsiak, mert ilyen téren is érettebbek, mint a tinik. És gondolom elégszer befuccsoltál ezek miatt, és úgy gondolod hogy a fiatalabb korosztálynál sikeresebb leszel, mert őket majd nem fogja zavarni ez a deffekted.
2013. márc. 8. 23:41
 15/17 A kérdező kommentje:
nem éppen, de köszönöm, hogy pálcát törsz a fejem felett...Ítélni nehéz, alkotni könnyű ;)
2013. márc. 8. 23:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Fordítva akartam írni de remélem érted a lényeget, és nem csak kötekedni fogsz, ez is egy nézőpont elfogadom, csak ne ítélkezz felettem, mert nem ismersz.
2013. márc. 8. 23:46
 17/17 poiu ***** válasza:
Miért nem tudod tiszteletben tartani a lány kérését? Azt értem, hogy rosszul esik, meg idegeskedsz, de miért nem tiszteled?
2013. márc. 9. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!