Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor kezdte és hány éves volt az első párja? FONTOS!
egy gyors felmérést végzek! :) fontos lenne, hogy mindenki válaszoljon. Azok is akiknek még senkijük se volt (én ide tartozok, 16/L... De most nagyon alakulgat valami, egy 17lassan 18 éves sráccal)
Szóval :D
1. Hány évesen jöttél össze életed első "szerelmével"? :)
2. Hány éves volt a fiú/lány?
3. Mennyi ideig tartott? Most is együtt vagytok?
A legelső, akivel 'hivatalosan' jártunk, az 15 éves koromban volt (épp hogy csak betöltöttem).
Ő is 15 volt.
1 hónap és pár nap volt, beleuntam.
Aki előtte volt nagy szerelem, vele végül is nem jártunk, de csók volt, az pedig 14 évesen, ő 14 volt, ez kb 2 hónapig tartott.
De aki életem úgymond tényleg nagy szerelme, eddig legalábbis őt sikerült legjobban megszeretnem, az a mostani barátom, én 16, ő 17, kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt.
E
13 évesen én vagyok a làny, ő 14 volt. Egy hétig tartott, nagyon csúnyán szakított ő velem, pedig nekem lett volna rá okom, hogy én szakítsak vele.
Eléggé "megviselt" ez az egész (ha lehet így mondani egy tini szerelmet) azóta sincs senkim.
1. 8 éves
2. 10 éves volt
3.hamar vége volt.
Amúgy ez csak egy gyerekszerelem volt de nem is voltam belé szerelmes...vicces akkor és még most is Más tetszett
1.:13
2.:a srác 14 volt akkor
3.:még együtt vagyunk,ő már 16 három hete :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!