Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most vajon mit érezhet? (többi lent. )
Van egy lány osztálytársam akivel elég jól alakult a kapcsolatom. Sokat hülyéskedtünk, mindig segítettünk egymásnak amiben kellett. Én már a kezdetek óta belezúgtam amit olyan 3-4 hónapra rá elmondtam neki.(van barátja) Teljesen meglepte a dolog, a barátságunk nem romlott meg-e miatt. Majd jött a Valentin nap, a lánytól kaptam egy levelet amiben leírta, hogy szeret meg hogy nem akar engem elveszíteni. Engem ez teljesen váratlanul ért, mivel azt hittem hogy csak "barát" akar maradni.. A tartott szüntet a barátjával amit én nem tudtam.. Így nem kezdeményeztem felé, majd így utólag kiderült.. Teljesen kiakadtam ezen, hogy miért nem szólt.. (Mivel tiszteletben tartottam azt, hogy van kapcsolata.) Most így se veled, se nélküled a kapcsolatunk a suliban elvagyunk de már nem olyan mint régen.. Viszont amikor más lány odajön hozzám (beszélgetni, vagy csak szimplán megölelni:D) akkor meg teljesen furán viselkedik, olyan mint ha féltékeny lenne elfordul, vagy kimegy a teremből.. Volt olyan hogy odajött egyik nap egy lány és felült a padra beszélgetni velem, ő pedig lelökte a csajt.. Majd utána rákérdeztem, hogy most ezt miért csinálta, nem válaszolt..
De volt rá alkalmam egyszer "kettesben" beszélni vele és ott pedig azt mondta hogy csak barát akar már maradni..
Akkor most vajon mit érezhet? Válaszokat előre is köszönöm.:)
17f
1. van annyira korrekt lány,hogy amikor szünetet tart,nem viselkedik úgy,mint akinek egyáltalán nincs senkije.
2. egyelőre tedd magad takarékra és maradj barát,mert ha erőlteted,azzal csak elcseszel mindent.
3. hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem tudjuk. de ha megkérdezed tőle, még a halvány szikrája se merüljön fel a gyanúnak,hogy azért érdeklődsz,mert hátha...csak mondd meg neki,szeretnéd,ha őszintén tisztába tennétek a köztetek levő viszonyt.
Tipikus agyatlan tinédzser aki maga sem tudja mit akar. "Csak barát" akar lenni de mégsem, mert több, csak fél vagy valamiért mégsem meri elmondani. Szóval féltékeny mert szeret, de fél. Te is félsz. Ez van...
Én a helyedben simán odamennék ezek után megölelném és megpuszilnám és elhívnám egy csomó helyre, beszélgetnénk sokat és bizony kialakulna a dolog magától, mondani sem kell. Ha nem jön össze akkor lesz majd az a rész, hogy nem érdemes foglalkozni vele, de szerintem még az messze van.
Ne szavakkal bizonyíts, hanem tettekkel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!