Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/f meleg. Szerintetek mit kellene csinálnom?
15 évesen már rájön az ember, hogy melyik nemhez vonzódik!
A szerelem meg el fog múlni, csak idő kell, próbálj nem rá gondolni egyfolytában!
Én is csak at tudom mondani, hogy idővel el fog múlni, nekem is ez volt egy lánnyal... (nekem is 15 évesen kezdődött, most 17/L vagyok). Hosszú ideig tartott, de esélyt se láttam rá, mivel ő nem volt "az". Egy idő után egyszerűen lecsillapodott az érdeklődésem, és elmúlt. Én is rengeteget gondoltam rá, egész nap a képeit nézegettem facebookon... ezzel tudtam kicsit csillapítani a "vágyaimat" míg el nem múlt.
Tarts ki, szerintem nem lesz semmi baj..:)
Hát én is remélem hogy el fog múlni, mert én hasonló képen vagyok egyik osztálytársammal. Ráadásul ő sztem meleg is, de valahogy egyikőnk sem mer lépni, úgyhogy bszhatom.
Neked azért sok szerencsét a kiábránduláshoz.:)
"Tudom hülyén hangzik, de szeretem annyira, hogy nem rondítok bele a több éves kapcsolatába."
ez nem hülyén hangzik, hanem szépen :)
"Tudom hülyén hangzik, de szeretem annyira, hogy nem rondítok bele a több éves kapcsolatába."
Az utolsónak igaza van! Ez nagyon szép! Igazán szeretheted, ha erre képes vagy. Én biztos, hogy nem tudnám végignézni, hogy a szerelmem mással legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!