Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért történik ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez?

Figyelt kérdés

beleszerettem otthagytam miatta egy 2 éves kapcsolatot kért h várjak mert nem tudja mit akar. vártam megszereztem 2 hónap után elhagy .. mikor azt mondja nagyon szeret.mindig más okot mond hogy miért, és ettől meghülyülök.. Annyira Szeretem...

Mindent megtettem érte. még sem akar velem lenni. ennek így semmi értelme nincs. ....

2013. márc. 3. 03:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy szemét aki hülyített,ne törődj vele és ne áldozz rá több időt.
2013. márc. 3. 03:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert te is megkergültél. Lehet millió ok miatt szeretni valakit :) Ezt úgy fejezem ki, hogy amikor épp olyan tör-

ténik, mondom neki, hogy "látod, ezért (is) szeretlek :)"

2013. márc. 3. 03:30
 3/7 A kérdező kommentje:
nem megy az olyan könnyen.. :(
2013. márc. 3. 03:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolom,de akkor is hagynod kéne.
2013. márc. 3. 03:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért a nagyobb szenvedést választod? Inkább engedd el.
2013. márc. 3. 04:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez van, hagyd el, túl jó pasas hozzád. Minél előbb belátod, annál könnyebb lesz túllépni.
2013. márc. 3. 04:13
 7/7 anonim válasza:
Én is hasonlóba vagyok de azért nem ilyen komoly tudom most hogy fáj de ne gondoly rá tereld el a figyelmed mással és viselkedj előtte úgy mint ha nem történt volna semmi ne foglalkozz vele és talán észre vesz talán nem az a lényeg hogy hagy a p.....-ba
2013. márc. 3. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!