Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves szűz srác vagyok. Hogyan tudnék közvetlen lenni a lányokkal?
Sziasztok!
26 éves srác vagyok, már főállásban dolgozom, egyébként informatikus. Nem volt még barátnőm, se tinikorom, mert folyamatosan csak a számítógépekkel foglalkoztam. Nem tanultam meg szocializálódni, chat-eken ismerkedtem, tinédzser koromban a legjobb barátaim interneten voltak, akikkel soha nem is találkoztam élőben. A barátnőzés akkor egyáltalán nem érdekelt. Nem tanultam meg sem nőkkel, sem férfiakkal meghitt kapcsolatokat kialakítani. Bár barátkozni már csak-csak tudok lányokkal, de közel kerülni hozzájuk nem, míg irigykedve nézem csak, ahogy mások tök könnyedén, lazán, nevetve megérintenek, megölelnek, megsimogatnak olyan lányokat, akiktől valójában nem is biztos, hogy akarnak bármit is. Szerencsétlenségemre, ezek az "aláfestések" sajnos kellenek egy mélyebb kapcsolathoz, legyen az akár baráti, akár párkapcsolat. A kérdésem az volna dióhéjban, hogy hol tudnám megtanulni a gyengédség, a meghittség, a szeretet megfelelő kifejezését?
"Igazán jól átgondolt és előre megszerkesztett szöveg. Valószínűleg én is így vázolnék fel egy korunkbeli szociológiai problémát a téma felvetéséhez."
Tévedsz! Ez nagyon is valós probléma, ugyanis én 23 éves múltam, és nekem sem volt még soha barátnőm! Sajnos ez egy globális probléma, sokan küzdenek ezzel, még ha a nők erről nem is akarnak tudomást sem venni, hiszen nekik csak a tökéletes létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!