Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 éves szűz srác vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves szűz srác vagyok. Hogyan tudnék közvetlen lenni a lányokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves srác vagyok, már főállásban dolgozom, egyébként informatikus. Nem volt még barátnőm, se tinikorom, mert folyamatosan csak a számítógépekkel foglalkoztam. Nem tanultam meg szocializálódni, chat-eken ismerkedtem, tinédzser koromban a legjobb barátaim interneten voltak, akikkel soha nem is találkoztam élőben. A barátnőzés akkor egyáltalán nem érdekelt. Nem tanultam meg sem nőkkel, sem férfiakkal meghitt kapcsolatokat kialakítani. Bár barátkozni már csak-csak tudok lányokkal, de közel kerülni hozzájuk nem, míg irigykedve nézem csak, ahogy mások tök könnyedén, lazán, nevetve megérintenek, megölelnek, megsimogatnak olyan lányokat, akiktől valójában nem is biztos, hogy akarnak bármit is. Szerencsétlenségemre, ezek az "aláfestések" sajnos kellenek egy mélyebb kapcsolathoz, legyen az akár baráti, akár párkapcsolat. A kérdésem az volna dióhéjban, hogy hol tudnám megtanulni a gyengédség, a meghittség, a szeretet megfelelő kifejezését?

2013. febr. 28. 20:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A szüzességnek semmi köze sincs ahhoz, hogy nem mersz közeledni. Önbizalom, önbecsülés növelése, ennyi.
2014. jan. 30. 09:15
 22/29 anonim ***** válasza:
63%
26 éves srác vagyok, már főállásban dolgozom, egyébként informatikus. Eddig 8 kapcsolatom volt, jelenleg is több éve van barátnőm. 11 éve sportolok, edző és versenyző is vagyok. Az egyetemi éveimet a tanulás mellett végigbuliztam, volt olyan hogy több hétig heti 5 buliban vettem részt. Minden nap edzek, diétázok és figyelek a külsőmre. Követlen vagyok az ellenkező nemmel, így ők is velem. A legtöbb barátom lány. Sokan irigykedve néznek rám. A kérdésem az lenne, hogy ha nekem ilyen az életem, akkor a hasonló beállítottságú "kollegám" mért nem képest erre?
2014. jan. 30. 09:33
 23/29 anonim ***** válasza:
nem vagy te meleg? Mert ha nem, ilyen élettel sok nő a tied lehetne.... vagy kamuztál a kérdésben.
2014. jan. 30. 09:54
 24/29 Captain Hindsight ***** válasza:
nincs választásod húznod kell még egy paladit
2014. jan. 30. 11:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Igazán jól átgondolt és előre megszerkesztett szöveg. Valószínűleg én is így vázolnék fel egy korunkbeli szociológiai problémát a téma felvetéséhez.
2015. júl. 6. 11:23
 26/29 anonim ***** válasza:
van aki egész életében az marad . Na és? aki ez alapján ítél meg azt jobb otthagyni.
2015. júl. 6. 11:36
 27/29 anonim ***** válasza:

"Igazán jól átgondolt és előre megszerkesztett szöveg. Valószínűleg én is így vázolnék fel egy korunkbeli szociológiai problémát a téma felvetéséhez."

Tévedsz! Ez nagyon is valós probléma, ugyanis én 23 éves múltam, és nekem sem volt még soha barátnőm! Sajnos ez egy globális probléma, sokan küzdenek ezzel, még ha a nők erről nem is akarnak tudomást sem venni, hiszen nekik csak a tökéletes létezik.

2015. júl. 6. 15:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem tévedek, mert egyetértek veled abban, hogy ez egy valós probléma. A kapcsolatteremtés nehézségei és a megfelelő partner megtalálása sokszor teljesíthetetlen feladat. Ezért kénytelen az ember sokszor lényegesen lejjebb tenni a lécet, mert sokszor nem ismerjük önmagunkat sem egészen pontosan.
2015. júl. 6. 20:29
 29/29 anonim ***** válasza:
A szöveged alapján elég értelmes vagy, szóval szerintem, ahogy többen is írták előttem tényleg csak tőled függ, hogy ebből a helyzetből kilépsz-e..Ha van egy szimpatikus lány, akkor próbálkozz, hívd el valahova, találkozz vele, próbáld meg megérinteni..Az érintéstől pedig nem kell félni, mert ezen a lány majd átsegít, az ilyesmit ösztönösen érzi szerintem egy nő, hogy mikor hogy kell segítenie..Ha nem sikerül, akkor próbálkozz tovább..Sokáig tart, amíg az ember megtalálja a megfelelő partnert, ha megtalálja..És igazából nem is a megtalálás a legnehezebb, hanem a megtartás..:) Szóval csak fel a fejjel..:) Szerintem már az is nagy dolog, hogy rájöttél, hogy ez a helyzet nem jó neked és változtatni szeretnél rajta..:) Egyébként sok kapcsolat és tapasztalat után si azt mondom, hogy az emberben, ha igazán tetszik neki valaki, akkor benne élsz a félsz, hogy ő nem a másiknak, vagy az, hogy visszautasítják..mert ez is mint minden más az önbizalomtól függ és nem a tapasztalatoktól..bár persze azok sokat segítenek az embernek..:) Szerintem próbálj meg kimozdulni és minél több embert megismerni, és ne görcsölj ezen, hogy 26 vagy és még mindig szűz..Még semmiről sem vagy lekésve! Viszont próbálgass kilépni a komfort zónádból, meg fogsz lepődni milyen egyszerű! :) Szurkolok! :) 32/N
2015. júl. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!