Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a halálig tartó szerelemben?
Létezik viszont nagyon ritka . Álltalába az emberek nagyrészénl nem marad meg. Ráadásul nem biztos hogy mindkét félnél ugyan ugy maradmeg. ráadásul az idővel azis mulik ami a másikba megfog. Persze ehez még fiatal vagyo hogyaz öregedést tudjam hogy befojásolja. Viszont van aki bele vagyok esve é jóval régebóta mint az ezért felelős hormon bomlási ideje.
F/23
50 éves elmúltam, 30 éves házas vagyok, a legkisebb fiam 3 éves.
A feleségemmel akkor kötöttem házasságot, amikor már a nagy szerelem elmúlt (1 éves jegyben járás után) és még mindig úgy éreztem a lila köd után is, hogy ő lesz gyermekeim anyja.
A nagy lobogó szerelem idővel átalakul lobogás nélküli szeretetté, tiszteletté, bizalommá.
Már a pillantásából tudom, hogy mit gondol. A kacsintásából értem, hogy mit mondjak a gyereknek. Abból, ahogyan hozzám bújik, érzem, az egész napját.
Már régóta nem vagyok szerelmes belé, de szeretek vele élni, még mindig tud meglepetéseket szerezni, és szeretek vele szeretkezni is. A szeretet elég a hosszú házassághoz, nem muszáj szerelemnek lenni...
Uccsó
Az oké,h a szeretet is elég lehet,de a ti esetetk is azt bizonyítja,h nem létezik halálig tartó szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!