Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek a halálig tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a halálig tartó szerelemben?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt az oldalon, hogy a szerelem egy idő után elmúlik, úgymond eltűnik a rózsaszín köd és szeretetté alakul. Van itt olyan, aki hosszú évekig tartó párkapcsolat után még mindig szerelmes, és együtt van a párjával?

2013. febr. 26. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Létezik viszont nagyon ritka . Álltalába az emberek nagyrészénl nem marad meg. Ráadásul nem biztos hogy mindkét félnél ugyan ugy maradmeg. ráadásul az idővel azis mulik ami a másikba megfog. Persze ehez még fiatal vagyo hogyaz öregedést tudjam hogy befojásolja. Viszont van aki bele vagyok esve é jóval régebóta mint az ezért felelős hormon bomlási ideje.

F/23

2013. febr. 26. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

50 éves elmúltam, 30 éves házas vagyok, a legkisebb fiam 3 éves.

A feleségemmel akkor kötöttem házasságot, amikor már a nagy szerelem elmúlt (1 éves jegyben járás után) és még mindig úgy éreztem a lila köd után is, hogy ő lesz gyermekeim anyja.

A nagy lobogó szerelem idővel átalakul lobogás nélküli szeretetté, tiszteletté, bizalommá.

Már a pillantásából tudom, hogy mit gondol. A kacsintásából értem, hogy mit mondjak a gyereknek. Abból, ahogyan hozzám bújik, érzem, az egész napját.

Már régóta nem vagyok szerelmes belé, de szeretek vele élni, még mindig tud meglepetéseket szerezni, és szeretek vele szeretkezni is. A szeretet elég a hosszú házassághoz, nem muszáj szerelemnek lenni...

2013. febr. 26. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Uccsó

Az oké,h a szeretet is elég lehet,de a ti esetetk is azt bizonyítja,h nem létezik halálig tartó szerelem.

2013. febr. 26. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
a szerelem egy önátverésen alapuló, illúzióktól dúsított állapot. Semmi több. A szeretet ennyi időn keresztül, (néha) erőfeszítéssel jár, és önfeladással is, amit nyilván nem adsz meg bárkinek. Erről szól ez a történet. Ahogy öregszel rájössz, hogy semmi nincsen ingyen az életben. Azt pedig te döntheted el, hogy mennyi erőfeszítést ér meg mi.
2013. febr. 26. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!