Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ez nekem? Szeretem, de ez a legnagyobb hibám.
12:35 - van olyan fiú,aki tetszik és itt lakik egy köpésre..nem véletlenül nem jöttem még össze vele...a volt pasim, aki a szomszédban lakik bármit megtenne hogy összejöjjek vele újra..de nem érdekel..
12:37 - igyvan! :D kérek rá pénzt is xDD
Első és legfontosabb az lenne, hogy tisztázd magadban, hogy mi az, ami miatt szenvedsz ebben a kapcsolatban?
A távolság? Azt mondod, nem. Akkor kár azzal foglalkozni, hogy távkapcsolatban vagy-e vagy sem.
Úgy látom, neked nem ez a problémád. A fenti sorokból nekem az derül ki, te attól félsz, hogy mégis az fog kiderülni, hogy ez nem működik, és te nem voltál elég okos, hogy erre hamarabb rájöjj, vagy ha rá is jöttél, nem voltál elég erős, hogy lépj, tegyél ellene.
Ne hagyd, hogy az, hogy korábban egyszer rosszul döntöttél, hibát követtél el, most arra sarkalljon téged, hogy soha többé ne kövess el hibát. Mert fogsz még, és lehet, hogy ugyanazt. Mi történik akkor? A környezeted rosszat fog gondolni rólad, ettől tartasz? Vagy te fogod magad ostobának érezni? Nem kell.
Ne arra koncentrálj, hogy "ez nem lesz majd így jó, és én tudtam, és nem tettem ellene, megint elkövettem ugyanazt a hibát."
Most élvezd azokat a pozitívumokat, amit az ad, hogy kapcsolatban vagy, és mikor érzed, hogy már sokkal több negatívum van, a távolság miatt, vagy nem kapsz elég figyelmet, akkor tegyél ellene, és szakíts. De csakis azért, hogy ezek a negatív dolgok ne uralják az életedet, ne pedig azért, mert neked okosnak kell lenned, és nem szabad még egyszer ugyanazt a hibát elkövetned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!