Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jevelin kérdése:

Mit csináljak, ha tetszik egy fiú az osztályban, de nem merem neki elmondani, mert félek, hogy elmondja az osztályban valakinek és aztán a végén meg mind a 28 gyerek rajtam röhög majd? Egy aggódó és, , NYUSZI" 6. -os lány

Figyelt kérdés

2013. febr. 19. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is így voltam ugyanennyi évesen most 1 évvel több vagyok én elmondtam néhány gyereknek a barátnőimnek aztán láttam egy másik lánnyal is mindenkinek leesett, hogy ez rossz nekem és megtudták később az egyik barátnőm elmondta neki de végül is ez így jó is volt mert nem megy majd úgy el 8. után hogy nemtudja persze én őt nem érdeklem.

Én elmondtam attól függ, hogy milyenek az osztálytársaid és úgy dönts! engem nem röhögtek ki

2013. dec. 13. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem szegeden laksz?
2014. máj. 26. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
ne szeggyeld az erzeseid!
2014. jún. 5. 20:29
 14/14 anonim válasza:
velem pont ez van,én is 6.-ba járok!
2014. nov. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!