Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mit Szólnâtok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit Szólnâtok, ha egy 16 éves fiú versben fejezné ki szerelme mélységét irántatok?

Figyelt kérdés
ha nem mondja el hogy neked irta Csak magadra ismersz a levélbôl ?

#szerelem #vers #szív #ölnék érted!
2013. febr. 18. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
9gag-en volt ez a bölcsesség, de igaz: a romantikus dolgok csak akkor működnek, ha a másik már érez irántad valamit. Egy verssel még azt is könnyen megijesztheted, aki egyébként már érez irántad valamit, de ha nincs közöttetek semmi, csak magad alatt vágod a fát ezzel szerintem. Ne.
2013. febr. 18. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Soha, semmilyen körülmények között ne írj egy lánynak verset! Pontosabban írhatsz, csak megmutatni nem szabad. A lányokat taszítják az efféle romantikus dolgok.
2013. febr. 18. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod. Irodalomßuzinál nyugodtan, de kérj róla elemzést.
2013. febr. 18. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Én örülnék :) Pláne, ha viszont tetszik a fiú. De ha nem tetszene és úgy küldene, nem hiszem, hogy hisztit vernék ki. Örülnék annak is, de semmi nagy hűha nem lenne, jelezném, hogy bocsi, de nem vagy az esetem.

De lényegében szépnek tartom. :)

2013. febr. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszene.és a barátnőimnek sem jön be egyik bnőm ezért nem jött össze vele egy fiuval

14l

2013. febr. 18. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Diuszkaa, ezzel a ribanc viselkedéssel úgy padlóravágod szegény donquijotét, hogy attól koldul.
2013. febr. 18. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez miért ribanc viselkedés? Nem mondhatom, hogy örülök nagyon, aranyos vagy, de én ezt nem viszonzom? Mellesleg meg ha kérhetlek, vakon ne ribancozz. Ha valakire, akkor az rám nem igaz! :|

Ja és amúgy véleményre volt kíváncsi a kedves kérdező. Én őszintén válaszoltam is. Bocsánat, ha ez nem volt esetleg megfelelő válasz :S

2013. febr. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!