Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemen általában mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen általában mindenki talál magának párt hosszú távra?

Figyelt kérdés

Volt már egy pár barátom, de nem voltunk együtt egyikkel sem 1 hónapnál több ideig, így - mind a korom, mind a rövid kapcsolatok miatt- még nem is feküdtem le senkivel. Egy diszkó mosdójában meg nem igazán szeretnék sohasem szexelni, nemhogy még az első alkalommal.

Remélem, az egyetemen több olyan férfi lesz, aki hosszabb távra, komolyabb kapcsolatokat is tervez, nem úgy, mint giimiben. Én csak nem szeretném halogatni a párkeresést addigra, mire már diplomám lesz (kb. 25-26 éves koromra, orvosi), mert a munkahelyen nem nagyon érdemes kollegával kavarni...Tapasztalatok?

18/L

2013. febr. 17. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem rossz erre az egyetem, de ott is rengeteg a bulizós ember, emiatt ne lepődj meg akkor sem, ha még gimi alatt találsz valakit. :)

Szintén 18, F.

2013. febr. 17. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha az igazit nem is, de relatív hosszútávra lehet találni partner. Ha nem is közvetlen módon, de egy egyetemi társaság által.. És ne legyen ez a fejlövésed, hogy egyedül maradsz ilyen fiatalon. (!)
2013. febr. 17. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem eddig még nem sikerült, de leginkább azért, mert a szakomra járók 95%-a lány, bulizni meg nem szeretek. de egyébként bárhol van rá esély... 21/l
2013. febr. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!