Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok egy olyan lánnyal, akinek tetkója van?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy egy írás például a hasán, hátán...vagy valahol a felső testén. Vagy számotokra túl természetellenes?

2013. febr. 14. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Én nem járnék, igénytelennek tartom, sőt, ha bejön egy tetoválásos lány/fiú hozzám állásintejúra, azonnal elküldöm. Nem tárgyalóképesek.
2013. febr. 14. 19:00
 12/22 anonim ***** válasza:
A köldökpiercing az pedig kifejezetten tetszik. Nagyon szexis tud lenni.
2013. febr. 14. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
sztem is szexi a köldök piercing.. ha a nönek jol áll
2013. febr. 14. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna se a tetkó, se a piercing.
2013. febr. 14. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 14. 20:20
 16/22 NagyD1990 ***** válasza:

Nekem például tetszik ha mondjuk egy csajnak a feneke felett van tetkója, meg a köldökpiercinget is szeretem. szóval nálam pluszpont, bár nem ez alapján ítélem meg az embereket.

11-es válaszoló. bocs, de ezzel nem értek egyet. elküldöd mert tetoválása van. akkor az ilyen ember már ne is kapjon munkát?

2013. febr. 14. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem, kaphat munkát, csak máshol. Ha bejön hozzám egy állásajánlatra 50 önéletrajz és gyorsan kell dönteni, abból behívok 5-10 embert. Aki kinézetre alkalmatlan a behívott emberek közül - piercing, tetoválás, ápolatlanság -, azt elküldöm. Ez nagyon fontos, nem képviseltethetek egy elit céget ilyen kinézetű emberekkel, mert látszatra hiteltelenek.
2013. febr. 14. 23:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez számít egyáltalán valamit???? A Jakuza tetkó azért túlzás de a többi kit érdekel???
2013. febr. 14. 23:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha csak ezen múlik, akkor senki nem járna senkivel, mert mindenkiben lehet kifogást találni.Mitől lenne rosszabb az, akinek tetkója van???

Nézz magadba és számold össze, hány idióta csajnak nincs tetkója, akit ismersz!

Aztán rá fogsz jönni, hogy a világ teljesen más,mint amit látsz.

A valódi értékeket csukott szemmel is látni fogod.

Nagyon megnézve rengeteg gyönyörű nőből szinte semelyik nem fog hozzád illeni.A nem olyan szépek esetleg csúnyábbak közt meg rengeteg lesz majd, akit lehet hogy soha észre sem veszel.

2013. febr. 15. 14:59
 20/22 anonim ***** válasza:

nem erre alapozódik egy kapcsolat (nem tuom mire, mert, nem voltam még ebben xD)

nah. most a komoly része: ha szeretném, meg minden, akkor igen, de, azért, ha meglátom az utcán az agyon tetovált csajt, az biztos nem tetszene...

én így vok ezzel!

2013. febr. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!