Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdasd1125 kérdése:
Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Most lesz ugze Valentin nap, de a barátommal szombaton "ünnepeljük". /Igen.. tudom.. nem csak ezen a napon kell szeretni a párod,hanem a többin is./ De azért mégis szeretnék adni neki valamit, de olyat, amit én magam készítettem. Ha van bármi ötletetek légyszíves írjátok meg:)
u.i.: 14 éves vagyok és nem szeretnék olyan válaszokat, hogy 'tedd szét a lábad..' stb..
Köszii az értelmes vlaszokat
2013. febr. 13. 18:35
1/3 anonim válasza:
csinálj neki valami kaját!: ) de az se rossz program, ha együtt főztök:D
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
nem csak ezen a napon kell szeretni a párod, hanem a többin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!