Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hülyéskedik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyéskedik? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lany matekon melletem ül,facebookon irta ki:uzibe szam es ki irom mit gond rolad nekenm azt irta ki hogy naon helyesfiu...ok ,es aztan ott volt david mondta neki hogy helyes vagy most szerintetek kerdezem meg uzibe hogy e jarunk e? (Dadogok) en 13 vok o 14

2013. febr. 11. 22:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, első körben járj be a nyelvtan órákra is. De most komolyan, igyekszem nem nyelvtantrollkodni, de lassan érthetetlen, amit a korosztályod képes produkálni.
2013. febr. 11. 23:04
 2/14 A kérdező kommentje:
telefonrol irok bocsi
2013. febr. 11. 23:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Többszöri nekifutásra sikerült kihámoznom, mit szerettél volna leírni.

Nos, a "helyes fiú" eléggé tág fogalom tud lenni... Jelentheti, hogy nem vagy nagyon ronda, rád lehet nézni, tűrhető, egész jó, nagyon jó... Sőt, annyit is jelenthet egyszerűen, hogy csak kedveskedni szeretett volna neked, hogy legyetek jóba... De 13 évesen szerintem még ne nagyon törd a fejed. Úgy akarod ezt kipuhatolni, hogy élőbe nem is beszéltetek? Akkor először inkább ismerd meg! :)

2013. febr. 11. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha leírnád magyarul! Én még életemben nem produkáltam ilyesmit telefonról sem, de még a kutyám is értelmesebbeket ír találomra, ha lerakom elé.
2013. febr. 11. 23:09
 5/14 A kérdező kommentje:
elobe nem annyira dumalunk mert dadogok...
2013. febr. 11. 23:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, én is mobilról szoktam netezni (mint most), de ilyen posztapokaliptikus karakterhalmazt eddig soha sem produkáltam!
2013. febr. 11. 23:19
 7/14 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD

Jót röhögtem, bár kamu a kérdés :D

2013. febr. 11. 23:23
 8/14 A kérdező kommentje:
jo normal valaszokat kerek
2013. febr. 11. 23:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D posztapokaliptikus karakterhalmaz :D:D

Hát igen én is írok időnként telóról, max nem teszek vesszőt, ékezetet, de ez :D Durva. Ráadásul a fogalmazás hiánya...:D

2013. febr. 11. 23:27
 10/14 A kérdező kommentje:
lecci adjatok normal valaszt!!!!!
2013. febr. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!