Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit Tegyek? Baratnommel 1 evig voltunk egyutt, de nem tudunk egyutt lenni, mivel 2000 km re el. Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Mivel 2000 km re el, en nem tudok ki koltozni, neki meg nem eri meg haza jonni, most szakitottunk mert "nincs ertelme igy" de mindketten tudjuk h nem birjuk ki egymas nelkul. F/23
2013. jan. 24. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Amíg egyikőtöknek sem éri meg feladni a lakását a másik miatt, addig semmit. Majd ha valóban nem bírjátok ki egymás nélkül, úgyis megoldjátok.

Egyébként meg tessék megnézni a fapados járatokat és sokat repkedni. Fárasztó, de megoldható. A párom is ezt csinálja, majdnem minden héten négy nap külföld, hétvége itthon, velem. Mert nekünk megéri :)

2013. jan. 24. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az hogyha tényleg nem tudjátok megoldani, nincs meg a kellő anyagi háttér, stb akkor bármennyire is nagy a szerelem, az a legjobb ha elengeditek egymást mert ennek tényleg nincs értelme így :/ a távolság előbb-utóbb úgyis beint véglegesen.
2013. jan. 24. 00:44
 3/4 PT-Daniel ***** válasza:

Ha ez nem egy ideiglenes allapot egy amugy stabil parkapcsolatban, akkor tenyleg nincs ertelme!

Ha valojaban nem birnatok ki, akkor mar akarhogy is, de egy helyen lennetek.

Nem szeretem lelöni a poent, de ha erre felbuzditva feladsz mindent (de akar forditva), akkor inkabb elöbb mint utobb megfogalmazodnak a gondolatok, hogy ki mit adott fel a masikert... vadaskodas, büntudat ... vegül egy romhalmaz, törött almok es bebizonyosodik, hogy megis birjatok egymas nelkül.

Miert latom igy? Tapasztalat!

Persze, ha nem teszel meg mindent, akkor is marad a gondolat, hogy mi lett volna, ha...

A mai napig nem tudom igazan megmondani, hogy megbantam e vagy sem. Akkor ugy döntöttem es ez a döntes is hozzajarult, hogy ma az legyek, aki vagyok.

2013. jan. 24. 00:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek, szerencsere sikerul olyan megoldast talalnunk ami mindkettonknek jo lesz es egyutt tudunk lenni :)
2013. jan. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!