Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Tegyek? Baratnommel 1 evig voltunk egyutt, de nem tudunk egyutt lenni, mivel 2000 km re el. Tobbi lent.
Amíg egyikőtöknek sem éri meg feladni a lakását a másik miatt, addig semmit. Majd ha valóban nem bírjátok ki egymás nélkül, úgyis megoldjátok.
Egyébként meg tessék megnézni a fapados járatokat és sokat repkedni. Fárasztó, de megoldható. A párom is ezt csinálja, majdnem minden héten négy nap külföld, hétvége itthon, velem. Mert nekünk megéri :)
Ha ez nem egy ideiglenes allapot egy amugy stabil parkapcsolatban, akkor tenyleg nincs ertelme!
Ha valojaban nem birnatok ki, akkor mar akarhogy is, de egy helyen lennetek.
Nem szeretem lelöni a poent, de ha erre felbuzditva feladsz mindent (de akar forditva), akkor inkabb elöbb mint utobb megfogalmazodnak a gondolatok, hogy ki mit adott fel a masikert... vadaskodas, büntudat ... vegül egy romhalmaz, törött almok es bebizonyosodik, hogy megis birjatok egymas nelkül.
Miert latom igy? Tapasztalat!
Persze, ha nem teszel meg mindent, akkor is marad a gondolat, hogy mi lett volna, ha...
A mai napig nem tudom igazan megmondani, hogy megbantam e vagy sem. Akkor ugy döntöttem es ez a döntes is hozzajarult, hogy ma az legyek, aki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!