Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem, és ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, és ő is engem, de azt mondta, hogy túl csúnya vagyok hozzá. Mit csináljak? Nem tudok ennél vékonyabb lenni, se csinosabb, én úgy érzem mindent meg tettem, és a barátaim szerint is szép vagyok, de neki nem tetszem. Mit csináljak? L/17

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 20:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

erről a képről ítélve elég szexi lehetsz :D (bár nem biztos hogy a valóságban is)

de ha ilyet mondana nekem egy csaj, ha házasok lennénk akkor is kibaxnám -.- lol

2013. febr. 9. 22:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy csúnya, aranyos lehetsz! Keress mást, van aki többre értékelne :) Sok sikert!
2013. febr. 9. 22:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Azt mondja h szeret de csúnya vagy hozzá???? :OOO Az ilyen csakis valami retardált idióta lehet. Egyáltalán nem vagy csúnya .Ez nem normális. Akkor meg nem szeret igazán. Ha igazán szeretne akkor mindent szeretne benned/rajtad. Hagyjad a francba. Nem érdemel meg. Találj valaki olyat aki úgy szeret ahogy vagy és aki megérdemel :)
2013. febr. 10. 16:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen, aki szeret, nem mond ilyet. És inkább két évet dobj el, mint az összes hátralevőt.
2013. febr. 11. 17:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Dobd ki a srácot a francba. Ilyen görény megnyilvánulás után azonnal az ágyékába kellett volna helyezned a térdkalácsodat és én ezt férfiként mondom.

A szeretet (még csak nem is szerelem) abszolút minimuma, hogy tiszteled a másikat és megpróbálod nem bántani.

"Bocsi, igazából szívesen markolászom a fenekedet, ha mindenki más elmenekült, de egyébként inkább másra hajtanék, mert RANDa vagy"

"Te meg sz*rjál vért a szemeden!"

2013. febr. 12. 07:15
 26/26 Dr. Klauw válasza:
Hagyd a francba!!!!!!!!!!!!!!
2013. okt. 12. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!