Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érheti el egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érheti el egy lány, hogy a fiúk, tiszteljék és becsüljék?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2013. febr. 9. 01:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*ha nem sportol csak fetreng
2013. febr. 9. 01:54
 12/20 anonim ***** válasza:
10-es de a kérdező általánosságban kérdezte és nem arra volt kíváncsi, hogy neked személy szerint mi jön be. Vagy nem így van?
2013. febr. 9. 01:55
 13/20 A kérdező kommentje:
12-es:de így van. :) de le lehet írni a személyeset is. :)
2013. febr. 9. 01:58
 14/20 anonim válasza:
Ha a vadonban is megállod a helyed, velem kell tartanod.
2013. febr. 9. 02:16
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Na akkor leírom, hogy én hogyan értem el egy lánynál, hogy tiszteljen és becsüljön, pedig még nem is akartunk egymástól többet sima haverkodásnál.

1 évvel ezelőtt a munkahelyemre érkezett egy lány, aki eléggé furán öltözködött és televakolta magát sminkkel. Rózsaszín haj, agyonszolizott bőr, rózsaszín cipő. Olyan tipikus plázacica külső jellemezte. Ezt a lányt a munkahelyen mindenki kiközösítette, nem segítettek neki, h*lyének nézték. Miért? Mert rossz magyar felfogás szerint mindenkit a külsejéről kell megítélni és ugye amelyik stílus nekünk nem tetszik, annak a gyakorlója is csak egy ócska r*banc.

Na de itt jön a lényeg:

Egy nap kellemetlen helyzetbe került, mert egy dobozt, amiben apró műanyag alkatrészek voltak leejtette a padlóra és szanaszét szóródott annak tartalma. A lány nagyon zavarba jött, próbálta titkolni mindenki előtt, hogy mit csinált. Én pont láttam mi történt és azonnal odasiettem hozzá. A kollégák úgy néztek rám, mint akik nem értik mégis mért mentem oda és mért segítettem, hiszen ezért nem fizet a cég. A lány látta rajtam, hogy segítőkész vagyok vele, nem ítélem el a külseje miatt.

Ezután sokszor beszélgettünk a melóhelyen. Kiderült róla, hogy nem dohányzik, nem jár el túl gyakran szórakozni, szeret sütni, főzni, imádja az állatokat és szeret sétálni továbbá komoly céljai vannak az életben.

Ennyin múlik egy barátság, egyetlen apró mozdulaton. A lány látta, hogy kedvelem, tisztelem és utána ő is ezt mutatta felém. Innentől kezdve kölcsönössé váltak ezek a tulajdonságok. Ha szerelmes lettem volna a lányba még több is kialakulhatott volna. Minden ember meglátja a többieken, hogy kik kedvelik és kik utálják. Ezt nem lehet eltitkolni, mert a testbeszéd elárul úgyis.

A kérdésre tehát a válasz:

Ugyanúgy érheti el, ahogyan a fiúk, hogy a lányok tiszteljék. Ki kell mutatni feléjük a tisztelet és megbecsülés jeleit.

2013. febr. 9. 02:19
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

Ez egyszerű!

legyen önálló véleménye és tartson ki mellette

Ne alázkodjon meg senki előtt,maradjon független

Öltözzön nőiesen,vonzóan

legyen kicsit titokzatos,ne adja könnyen magát

legyen okos,művelt.

AMI A LEGFONTOSABB,NE LEGYEN RIBANC!!!egy olyan lányt aki rámászik minden fiúra,pózol a tükör előtt...stb ne várja el hogy megbecsüljék!!!

18/F

2013. febr. 9. 02:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Én sportolok, határozott vagyok, de nyugodt. Általában tisztelnek, pedig soha nem függtem mások tiszteletétől. Nem kötök bele senkibe, de ha belém kötnek, magára vessen az illető. :)Engem fiúban vonz, aki jól főz, sexy számomra.
2013. febr. 9. 02:47
 18/20 anonim ***** válasza:

169. Ezek valóban fontosak.

"legyen önálló véleménye és tartson ki mellette

Ne alázkodjon meg senki előtt,maradjon független"

És ami még fontos: tényleg nem alázkodom meg, azt hiszem, ha akarnának se tudnának megalázni. De én sem akarok másokat, sőt, még olyankor is megértő próbálok lenni és nyugodt maradok, amikor velem akarnak kötekedni. Előbb finomabban, majd ha kell, hatásosabban rámutatok, hogy mi a hiba az illető kiindulópontjában- úgy, hogy közben az "embert" tiszteletben tartom.

2013. febr. 9. 02:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Vagyis 16 :)
2013. febr. 9. 02:51
 20/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm! :)

15-nek is,h megosztotta a történetét. :)

2013. febr. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!