Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy esne, hogyha a párotok egy olyan dátumot sem tudna, ami fontos nektek vagy épp a kapcsolatotok szempontjából? Szerintetek mit tegyek? (részletek lent! )
7.
Ne általánosíts kérlek. Én pl tudom a párommal kapcsolatos dátumokat, az összejövetelünk dátumát stb.
10. Nem dolgozik, tanul még.:)
11. Nagyon helyes, hogy így odafigyelsz a szerelmedre.:)
12. Nekem főleg az évfordulós dátum tudásának hiánya esik nagyon rosszul...:/
Engem nagyonnnn nem érdekelnek az ilyen ünnepek. A születésnapokat nyomon tudom követni, mert a facebook ebben segítXD, de semmi mást. Egyszerűen nem fontos. Volt 1-2 ciki helyzetem ebből, de aki ismer tudja, hogy ez nálam nem rosszindulat, ilyen vagyok. :D
22l
Én lány vagyok, de megmondom őszintén nem igazán érdekelnek a dátumok. A saját szülinapomat is képes vagyok elfelejteni :D Szülinapokat szerencsére facebook jelzi, de aki pl. nincs fent azt rendszeresen elfelejtem felköszönteni :D Névnapokról fogalmam nincs, nem hogy pontos dátumot, de még hónapot se tudnék mondani kinek mikor van :D :D Évfordulót anno megjegyeztem, de most már azt sem tartom annyira lényegesnek. Én gyakran azt se tudom, hogy hányadika és/vagy milyen nap van :D
Egyébként ha téged ez zavar, mondd meg neki. Vagy kérd meg, hogy írja be a telefonjába, aztán akkor nem felejti el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!