Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem, de nem nagyon tudom meggyőzni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány, gyönyörű, de az a baj hogy élőbe nem nagyon tudunk beszélgetni, azaz én tudnék de ő elfordul tőlem és nem nagyon érdeklem. A közösségi oldalakon általában órákig beszélünk. Nagyon változó a hangulata. Szeretném megkapni a lányt valami bíztató választ! :)2013. febr. 2. 16:17
1/11 anonim válasza:
lehet tetszesz neki és nem mer hozzádszólni..én is ilyen vok, tetszi nagyon egy pasi és alig tudok vele beszélgetni, pedig barátnőimmel meg dől belőlem a szöveg
2/11 anonim válasza:
Beszélgessetek neten továbbra is, de ne eröltesd a dolgot. Kicsit hagyd ne fuss annyira utána. Nem hiszem hogy változni fog a véleménye, de ha nagyon kinyalod a se*gét akkor főleg nem.
3/11 anonim válasza:
Ha meg vagy győződve arról h te is tetszel neki, és barátja sincs, akkor csak félénk a leányzó:) beszélj vele továbbra is sokat neten, mesélj sokat magadról, szép lassan majd megnyílik neked. De ne legyél nagyon nyomulós!
4/11 anonim válasza:
dikk mintha en lennek... De ne megkapni akard hanem megismerni.. Mert o nem egy targy. probalkozz szemelyesen aztan ha nagyon nem erdekled akk majd talalsz mast
6/11 A kérdező kommentje:
Miért kérded?
2013. febr. 2. 16:39
8/11 A kérdező kommentje:
ok
2013. febr. 2. 16:56
9/11 anonim válasza:
Biztos fel toled eloben. Mindenki konnyebben oldodik fel, ha nem latjak. Beszelgessetek addig (gondolom) facebookon. :)
10/11 A kérdező kommentje:
ígyvan facebookon...és köszi a válaszokat:)
2013. febr. 2. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!