Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy átlagos (nem ronda) pasik esetében is a csajok nem akarnak vele megismerkedni? Ebben az esetben is, miért fontosabb sokkal a külső? Miért hazudnak, hogy belső fontosabb, mint külső, mikor átlag pasival csak haverkodnak max?

Figyelt kérdés

Míndíg képmutató módon azt hallom,hogy vannak szép,rendes,kedves,intelligens csajok,akiknek egy ÁTLAGOS PASI esetében számít a belső jobban,de ez hazugság!

Hiszen átlag pasikkal jó nők max barátkoznak!

Jah,de már az átlag,és a ronda csajok is lenézik az átlag pasit!

2013. febr. 2. 12:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

Talan nem masokban kene keresned a hibat.

Egy onbizalomhianyos,gatlasos sracnak tunsz,akinek nincs onbecsulese,es masokat sem tisztel.Nem csak a felszint kene nezni.

Es ki kene mar nezni a fejedbol,es felretenni ezt a berogzult gondolkodast.

A viselkedeseden es a hozzaallasodon kene valtoztatni.

Senkinek nem kell egy gyenge jellemu ember,akirol messzirol sugarzik az onsajnalat.

A hatarozott,eros jellemu ferfiaknak van eselyuk.

Es viselkedhetnel mar ferfikent ennyi idosen,nem rinyalo taknyoskent.

2013. febr. 2. 14:30
 22/28 anonim ***** válasza:
Átlag párom van, meg se közelíti külsőben az álom férfit, na bumm, de úgyis hazudok, tudom, tudom ez lesz a válaszotok, csak röhögni jöttem ide. :D
2013. febr. 2. 17:40
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon érdekes a helyzet. A pasik sok nőt lefektetnének aki egy kicsit is tetszik nekik. A nők máshogyan működnek. A legjobban akarják kiszűrni a többi közül. Mivel manapság sok lány dolgozik, eltarthatja magát, így a legjobb pasi náluk a legjobb külsejűt (ami nekik tetszik) jelenti legtöbbször. Ezért látni a szőke szépfiúkat majdnem mindig barátnőve. Az átlagos pasikat meg legtöbbször egyedül. Válogatni, ezt sugallja a média is. De az elmúlt évtizedekben kialakult egy alapavető pasi szépségideál (nem realtív a szépség, erről ezernyi tanulmány van), ami a lányok részéről azt jelenti, hogy azt a fiút részesítik előnyben, aki ehhez konvergál. Aki átlagos az nem a helyes pasikhoz tartozik, hanem egy külön téma a lányoknál. Vagyis barátnak jók, többre nem. Ritka a kedves, értelmes lány. Ha egy ilyet találsz, ne hagyd elmenni, fogd meg magadnak. Aranyat ér.
2013. febr. 2. 19:23
 24/28 anonim ***** válasza:

Ezt én írtam ki, szemezgess kicsit belőle. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki. Ne higgy a lányoknak, azt fogják itt mondani, ami hallani akarsz, hogy nem fontos a külső. Pusztán, hogy jobb színben tűnhessenek fel a szemedben, illetve zöld kezet kapjanak. Ez biztos. Rengeteg ilyen és ehhez kapcsolódó kérdés volt már itt, a lányok tulajdonképpen az igazat mondják, de ez hazugság, mert ők nem tudják, hogy ez ösztön és a hazugságot vélik igaznak. De mondom olvasd el, elég érdekes. Aztán írj.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. febr. 2. 19:26
 25/28 anonim ***** válasza:
79%
Akkor gondolom te is simán megdugnál egy olyan nőt, aki 160cm mély, 130kg, kétnaponta mosdik, pattanásos, rohad a foga és az amazóniai őserdő a lába közéhez képest lakótelepi gyeptégla. Mert nektek nem fontos a külső.
2013. febr. 2. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, üllj le 1-es. Ha kicsit okosabb lennél és elolvastad volna a kérdést, akkor a kérdező leírja zárójelbe, hogy nem ronda a pasi. A 160 centis 1130 kilós,a mit te felvázoltál, az inkább az ocsmány kategóriába tartozik, ha józanul végiggondolom.
2013. febr. 2. 20:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Végig olvastam meg pár elmebeteg eszmefuttatást is(minek hozta ide a saját topicját, nem értem..) és ha férfiaknak tényleg csak a fajfenntartás a cél, akkor miért rinyál? Keressen egy csajt aki elfogadja és csináljon neki gyereket.
2013. febr. 2. 21:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Zalaszentgróton még találna is magához valót.
2013. febr. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!