Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kedvelhet egy 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kedvelhet egy 19 éves kedves pali egy 14 éves lányban?

Figyelt kérdés
megismerkedtem egy fiuval és nekem nem az jött le h csak szexért jár velem.. igy nem tudom mit kedvel bennem.. de én szeretem <3

2013. jan. 31. 20:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
miért mit nem tudok neki nyujtani?
2013. jan. 31. 21:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Mert a 14-15 éves kislányok naivak,könnyebb őket megfektetni,mást biztos nem lát benned
2013. jan. 31. 21:50
 13/23 anonim válasza:
Sajnálom, őszintén meg fogom most mondani de nem lenne gusztusom ilyet tenni főleg mert hugom is kb. 14. Könnyű ágyba vinni, bármire rávenni főleg a mai világban... De semmi komolyat nem akarhat mert a szexen kívül semmit nem tud nyújtani. Még azt se úgy mint egy már komolyabb nő.
2013. jan. 31. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Inkávb te mondj egyetlenegy dolgot, amit nyújtani tudnál neki a testeden kívül. Csak egyet.
2013. jan. 31. 22:43
 15/23 A kérdező kommentje:
szerelmet?
2013. jan. 31. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves még nem képes igazi szerelemre. Ismétlem, nem bántásból, hanem tapasztalatból írom, és mint olvashattad, felnőtt emberek itt mind ugyanazz mondják neked.

A másik: ne olyat mondj, amit neked ad egy ilyen kapcdolat, hanem amit neki.Egy olyan dolgot, ami okot adna neki, hogy beleszeressen a belsődbe, hogy az EGYENRANGÚ társát lássa benned. Példaként említve, ilyen lenne a megértés, amit te épp azért nem nyújthatsz neki, mert tapasztalatok és hasonlö hatások híján el sem tudod kèpzelni egy 19 éves ember életét és problémáit, nemhogy megérteni.

Tehát, egy olyat mondj, amitől ő tàrsat láthatna bemmed.

2013. jan. 31. 23:17
 17/23 A kérdező kommentje:
én miért nem lennék képes a szerelemre??
2013. febr. 1. 13:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyelj,gyerek vagy,éretlen személyiségileg fejletlen,élet tapasztalatod egyenlő a 0val,mély érzelmekre nem vagy képes pontosan azért,mert még fejlődésben vagy.Képes vagy az úgynevezett gyerekszerelemre,ez rögtön jön olyan mint a fellángolás,sok esetben hamar elmúlik valamikor több ideig tart.Nos egy lassan felnőtt fiúnak nem elég ez a fajta érzelem amit egy gyerek tud nyújtani.
2013. febr. 1. 13:51
 19/23 A kérdező kommentje:
:((
2013. febr. 1. 23:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Én azt mondom lehetsz szerelmes, sőt így tanulod meg. De nem a szexről beszélek és viszont általában ez párkapcsolattal jár. Ezért nem mindegy kivel és mit. Az érzés elfog kapni, de ezt neked tudnod kell előre, hogy helyesen tudj cselekedni. Legyél szerelmes, hogy tudd, de figyelj és ne csak élvezd. Lehet tudod mi helyes mi nem, de nem tudod gyakorlatban. Járj vele, ha ezt szeretnéd, de ne a tested add oda.
2013. febr. 2. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!