Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja együtt vagyok egy fiúval! Egy suliba járunk. Szünetekben mindig beszélgetünk, de bent a suliba nem mutatjuk azt hogy mi egy pár vagyunk. Igazából nem is tudja senki. Azt mondtam neki először hogy jobb is így mert nem akarok pletykát, de ezt akkor mondtam amikor még összejöttünk. Azóta már változott néhány dolog, elvitt magukhoz bemutatott a szüleinek stb. De a suliban még puszit sem ad csak olyan helyen ahol még véletlenül sem láthat meg senki... sőt ha megyünk haza akkor sem vár meg a suli előtt, úgy megy ki a suliból mint még mikor nem voltunk együtt... akkor ez most mi? szégyell engem??? :(2013. jan. 31. 00:08
1/6 anonim válasza:
Talán ezt tőle kellene megkérdezned, nem ? Mi mégis honnan tudjuk. Lehet, hogy szégyell, lehet, hogy nem. Lehet, hogy titokban akarja tartani. Nyisd ki a szád és kérdezd meg tőle !!
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele a dolgot, mert nem kizárt, hogy tetszik neki még pár csaj a suliból és nem akarja, hogy azt lássák, hogy igazából veled jár. Ez nem fair dolog tőle, ha nem vállal fel téged, akkor mondd meg, hogy vége.
3/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy mit gondolsz. Beszéljétek meg.
4/6 anonim válasza:
mi is egy suliba járunk,de csak évfolyamtársak vagyunk. pont ma teremtett le az osztályfőnököm hogy mi mi jogon járkálunk kézenfogva,felhivja a szüleimet,stb. tehat ebbol a szempontbol rossz
5/6 anonim válasza:
Ha a suliban nem úgy viselkedik, mint amikor kettesben vagytok, akkor valószínűleg nem gondolja komolyan az egészet és nem akarja, hogy meglássanak titeket... Egy párkapcsolat minden téren párkapcsolatnak kell, hogy legyen, akár suliban, akár munkahelyen. Egy szülőnek mindig egyszerűbb bemutatni valakit, mert ők megértően viselkednek a gyerekükkel, de ha a haverok, osztálytársak előtt titkolózik, akkor valami nem stimmel.
6/6 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént... Szakítottam a vőlegényemmel 4 év után egy srác miatt. Egy munkahelyen dolgoztunk, az elején megbeszéltük, hogy ne verjük nagy dobra, nem kellenek a pletykák. Ugyanígy viselkedett, ahogy Te is leírtad, munkaidő után úgy ment el, mintha mi sem történt volna, persze aztán hívott, sms, stb. Rá kellett jönnöm, hogy korántsem gondolja annyira komolyan az egészet, mint az az elején látszódott rajta, így kb 3 hónapot voltunk együtt és szakítottunk. Azóta is bánom, hogy otthagytam miatta a vőlegényem, mert Ő igazán szeretett... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!