Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem és a barátnőmnek ugyanaz a srác tetszik! Most mi legyen?
Drága kis csillag! Jóval komolyabb kapcsolati problémákat is megéltem már és nem kérdeztem meg egy ilyen fórumon sem senki véleményét.
Mivel egy hormontúltengéses tini vagy, a nagy szerelem valószínűleg nem ez a te életedben, úgyhogy akkor egy tanács, ha már azért jöttél ide: ezért a srácért ne add fel a barátságot. De csak akkor, ha ez tényleg barátság: azaz a barátnőd sem adná fel! Beszéld meg vele, hogy mindketten leszarjátok. Valószínűleg azért van veletek ugyanolyan viszonyban, mert majd valamelyikőtök bejön neki, az ő elgondolása szerint. Tehát nem érdemes.
Mi az a "kofi"?
szívem,nem kérdés,hogy keressetek egy másik pasit mind a ketten.egy pasi miatt ne vesszetek már össze
tessék,itt az intelligens válasz,és most már nagyon örülnék,ha végre elárulnád,mi a retkes....az a kofi???
velem is ez történt csak nekem a fiú nagyon jó barátom és összejött a batátnőmmel...
azóta mindkettőjükkel megromlott a kapcsolatom:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!