Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, saját gondolkodással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, saját gondolkodással, egyéni stílussal rendelkező fiúk?

Figyelt kérdés
Hol vannak az ilyen fiúk? Akik nem pávák, nem hülye techno meg disco zenét hallgatnak, hanem pl. rockot vagy, ha nem is azt de értelmeset..normális helyekre járnak, nem pedig a White angelbe, és ami a legfontosabb: önálló gondolataik vannak! De ennek ellenére férfiasak, nem pedig nyámnyilák...mint mostanában ezek a "fiúk"..

2013. jan. 27. 23:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Annyiban baj, hogy nehezebb, szintén egyedi emberekkel találkozni, akikkel jól tudom érezni magam, mint egyszerű unalmas emberekkel akik csak egy dologról tudnak beszélni. Gondolom te is ezért írtad ki a kérdést:)
2013. jan. 29. 13:30
 22/23 anonim válasza:
Bennem ugyanez a kérdés motoszkál pár éve, csak fiúk helyett lányokkal :D Sajnos az ilyesmi nincs ráírva az ember homlokára, és sokszor nem is egyértelmű első ránézésre.
2013. febr. 12. 19:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Gondolom a válaszolók fele is az agymosás áldozatai lehetnek, amint látjuk ma nagyon az a divat hogy mindenki ORIGINAL, EGYEDI blablabla legyen, és sajnos el is hiszik ezt magukról a többi nemtom hány millió/milliárd emberrel együtt. Amúgy meg ahogy valaki előttem írta, ugyanúgy mint a férfiak, azok a nők is "láthatatlanok". Mondjuk én szerintem egy nagyon jó példa vagyok, olyan cicababát lehetne csinálni belőlem hogy minden férfi futna utánam, de hát én leszarom a színjátékot azt' magam vagyok (már amennyire megtudom tartani SAJAT gondolkodásom ez a kib@szott media, internet mellett) azt' rám nem néz senki kb :D De nem is nagyon izgat, majd eljön a mi időnk amikor nem a qrvákat keresik hanem a "feleségnek valóakat" :D 19/L
2013. jún. 10. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!