Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, saját gondolkodással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, saját gondolkodással, egyéni stílussal rendelkező fiúk?

Figyelt kérdés
Hol vannak az ilyen fiúk? Akik nem pávák, nem hülye techno meg disco zenét hallgatnak, hanem pl. rockot vagy, ha nem is azt de értelmeset..normális helyekre járnak, nem pedig a White angelbe, és ami a legfontosabb: önálló gondolataik vannak! De ennek ellenére férfiasak, nem pedig nyámnyilák...mint mostanában ezek a "fiúk"..

2013. jan. 27. 23:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Rühelem a pàvàkat!!!!
2013. jan. 27. 23:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Asszem' valami ilyesmi vagyok :)
2013. jan. 27. 23:51
 13/23 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓ! Hogy mennyi olyan pasi van itt, akire vágysz!

Látod vannak bőven, csak nem jó helyen keresgéltél. Itt vannak! Írj nekik privit.

2013. jan. 28. 00:19
 14/23 anonim ***** válasza:

én ilyen vagyok de páva akarok lenni :D

f19

2013. jan. 28. 00:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Majd küldök neked tollakat! ;)
2013. jan. 28. 00:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Rühellem a rockot!!! Már bocsi a leszólásért, de hát te is leszóltad azt a zenei stílust amit meg én szeretek!

Viszont ennek ellenére (mármint h ilyen zenét hallgatok) még vannak önálló gondolataim, szabad akaratom..stb !

Szóval én itt lennék, "de mivel nem egyezik a zenei ízlésünk, felejtsük el a dolgot" (az idézőjeles részt nem én, hanem egy itt megismert lány mondta anélkül, h élőbe találkoztunk, vagy akár valami más is elindulhatott volna)!

Éljen a netes ismerkedés és az előítéletek...pff...:(

29 F

2013. jan. 28. 00:58
 17/23 A kérdező kommentje:

:)))

utolsó kommentelő, nagyon ismerős vagy nekem!:O hogyhívnak?

egyébként tényleg nemszép dolog egy kalap alá venni mindenkit zenei stílus alapján persze:) attól még mert vki rockot hallgat lehet, hogy egy s*ggfej.. én sem ettől teszem függővé a dolgokat, kinek ez, kinek az.. csupán azt mondtam, hogy ismerek/ismertem jópár bedbe, whiteba, hasonló helyekre járó egyént, aki ..nos hagyjuk:D de attól még nem ez alapján ítélek meg senkit

2013. jan. 28. 12:00
 18/23 anonim ***** válasza:

Minden stimmel csak én már szinte túl egyedi vagyok:D

20f

2013. jan. 28. 15:31
 19/23 A kérdező kommentje:
és az baj?:D miért, miben nyilvánul meg?
2013. jan. 28. 17:22
 20/23 anonim ***** válasza:

A kedvencem a skillet-nek a zenéi de szeretem a kárpátiát ás a tankcsapdát is de átlag csak úgy megtetszik egy zene.

Diszkóba nem tervezek menni (talán azért mert kicsit félek az emberektől.

Elég erős vagyok és nem szarom össze mindenen.

A verekedést tekintve inkább mindig jókedvel fogom fel de ha felidegesítenek eléggé tank vagyok.

2013. jan. 28. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!