Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám végre tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám végre tényleg elfelejteni őt és lezárni az egészet?

Figyelt kérdés

Már egy kerek éve szakítottunk a volt párommal (közel 3 évig voltunk együtt), és a mai napig képtelen vagyok túllépni rajta. Belementem 2 ócska kapcsolatba, és most úgy érzem, találtam valakit, de még mindig a nyakamban liheg az exem árnyéka, és emiatt nem tudom teljesen odaadni magam neki, pedig nagyon akarom, mert érzem, hogy ő lenne az, akivel el tudnám képzelni a jelenem, és talán ha összekapom magam, akkor a jövőm is.

Az exem már rég túllépett az egészen, azóta nagyon boldog párkapcsolata van, és nagyon irigylem érte, hogy ilyen könnyen ment neki. Nem haraggal váltunk el, féltékeny sem vagyok rá, csak szeretnék végre tovább lépni rajta én is, és átadni magam végre annak, aki megérdemli.

A tipikus tanácsok, amiket eddig kaptam, nem váltak be (ne beszéljek vele, kerüljem a társaságát, keressek mást, stb). Már pszichológuson is gondolkoztam, mert nem tudom, hogy ez mennyire normális, hogy ilyen hosszú ideig tart "észhez térni".

2013. jan. 23. 10:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy utáld, mert persze vannak szép emlékek. Csak azt, hogy Emeld fel a fejed és lépj túl rajta, mert ha az egyetemre kerülése elöt megkérdezted volna (amikor még talán fel sem merült hogy szétmentek) tőlem, hogy mi lesz a kapcsolat ugyanezzel az információ arzenállal a hátam mögött is megmondtam volna, hogy szétmentek. Te komoly kapcsoaltot akartál vele, ő meg bulizni akar. Sokan sajnos azért mennek egyetemre/Főiskolára, mert azt hiszik, hogy olyan mint a filmben, hogy beltenyészet, meg alvás órán, és mindenki átmegy félévek végén. Az elsö két pont igaz a harmadik nem ha az elsö két pont szerint viselkedsz. A párod is ebbe fog belebukni, és akkor majd lehet, hogy megy majd neked vissza pitizni, hogy beszéljétek meg, és akkor majd megkérdezhete,d ohgy "mivan ennyire hiányzom anyádnak?"

BlaBlaBla Nota bene: vegyél egy levegöt és add oda magad a jelenlegi párodnak és ezzel lezárhatod a multadat. Az elsö együtlét után rá fogsz, jönni ,hogy jól döntöttél. :)

2013. jan. 23. 12:25
 22/25 A kérdező kommentje:

Még nem járt egyetemre, mielőtt szétmentünk, csak a szalagavatója után történt meg. Persze, ha akkor nem, akkor azután, miután egyetemre ment, ebben igazad van, és ezt én sem tagadom egy percig sem. Sőt igazából én is sejtettem ezt, csak nem voltam hajlandó elfogadni, mert ugye majd velünk más lesz... :)

Próbálok teljes szívemmel az új páromra koncentrálni, úgy érzem, menni fog, egy nagy szusszal talán hamarosan frissnek és boldognak mondhatom magam. :)

2013. jan. 23. 12:31
 23/25 anonim ***** válasza:

ma 12:31

rámruházott hatalmamnál fogva azt mondom: Ámen legyetek boldogak és a többi nem számit. :)

2013. jan. 23. 12:42
 24/25 okoska31 ***** válasza:

látom mégis eltaláltam az okot.

az epekedő, vágyódó üzenetek meg pusztán arról szóltak, hogyha mégsem jönne össze neki az új, akkor azért tartaléknak megmaradj....

szóval close the file, and start the new one...

2013. jan. 23. 15:25
 25/25 Alex. válasza:
Dobd a dunába.....vagy a kukába.
2013. márc. 28. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!