Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám végre tényleg elfelejteni őt és lezárni az egészet?
Már egy kerek éve szakítottunk a volt párommal (közel 3 évig voltunk együtt), és a mai napig képtelen vagyok túllépni rajta. Belementem 2 ócska kapcsolatba, és most úgy érzem, találtam valakit, de még mindig a nyakamban liheg az exem árnyéka, és emiatt nem tudom teljesen odaadni magam neki, pedig nagyon akarom, mert érzem, hogy ő lenne az, akivel el tudnám képzelni a jelenem, és talán ha összekapom magam, akkor a jövőm is.
Az exem már rég túllépett az egészen, azóta nagyon boldog párkapcsolata van, és nagyon irigylem érte, hogy ilyen könnyen ment neki. Nem haraggal váltunk el, féltékeny sem vagyok rá, csak szeretnék végre tovább lépni rajta én is, és átadni magam végre annak, aki megérdemli.
A tipikus tanácsok, amiket eddig kaptam, nem váltak be (ne beszéljek vele, kerüljem a társaságát, keressek mást, stb). Már pszichológuson is gondolkoztam, mert nem tudom, hogy ez mennyire normális, hogy ilyen hosszú ideig tart "észhez térni".
ma 10:53
Pfffffffffffffffff
Ez akkora ... húh nem iro ksemmit mert kibannolnak...
Ner haragudj kedves krédező, de a párod fejében meg-sem-fordult az, hogy Neki kell veled élnie és nem az anyjának veled? Ne is haragudj, hogy ezt mondom de ha egy pasi olyan tesze-tosza, hogy ennyire az anyjára hallgat ennyi idősen akkor az k*rvára nem férfi...
Nem is baj, hogy szétmentetek. Gondolj bele, hogy tiz év mulva mikor nekiáltok a gyerekcsinálásnak akkor is ott fog állni az anyja az ágy melelt és ö diktálja az iramot a srácnak... -.-''
Ezért nem hibáztattam soha, én voltam az idősebb, ő 19 éves volt (én akkor 22), a szüleinél lakott, nagyon függ tőlük, leginkább anyagilag, amíg tanul. Azt meg nyilván én sem akartam, hogy miattam hajítsák ki otthonról vagy vonjanak meg tőle ezt-azt. Ez egy picit bonyolultabb dolog, amit persze, az anyagi függetlenség vagy egy kis határozottság orvosolni tudott volna :)
Az édesanyja... hogy is mondjam, hogy ne mondjak rosszat... elég kétszínű nőszemély, nekem sose mondta, hogy baja van velem (csak a szeme szikrázott mindig), csak a volt páromnak. Ez azért elég nagy terhet tett az ő vállaira is, hogy be lett szorítva. Az új párját már nem is viszi inkább haza, bár nem ez a megoldás nyilván...
ma 11:21
Amikro én hazavittem 16 évesen az elsö barátnömet akkro anyám szépen mosolygott a szemébe majd amikor elment akkor ostromolt meg, hogy mekkroa ribanc a hölgy (tényleg az volt de fiatalság bolondság) és én a sarkamra álltam (pedig akkor én is függtem minden szempontból tőle) és megmodntam hogy leszarom mit gondol én szeretem (akkor még nem tudtam hogy r*banc a hölgy) és anyám füstölgött hetekig aztán kezdet jóba lenni a barátnömmel mert megszokta aztán megszerette (talán mégsem volt akkora r*banc) végül már hiányotla ha nem járt felénk pár napig a lány, aztán félrekefélt (mégiscsak r*banc volt :/ ) és szétmentünk... a történetbö laz a tanulság hogy minden anyának fontos a gyermeke boldogsága és ha te nem vitted rosz iráynban akkor csak ö kekeckedet, mert hagytátok magatokat mindketten. Továbbra is fentartom, hogy a srácnak kutya kötelessége lett volna megvédenie téged. De nem tette ezért rágta az anyja a fülét és ez vezethetett a szaktíáshoz.
És mégis 3 évig együtt voltatok... nem semmi:/
Nyugodj meg, biztos, hogy találni fogsz jobbat, aki megbecsüli, hogy ilyen kedves és megértő személyiség vagy :)
Prof!
Jó dolgokat írsz - de kérlek olvasd már át:) Egy prof.-hoz mégsem illik ennyi elgépelés:)
Kérdező: az elég nagy baj, ha valaki enged a szülei nyomásának párkapcsolati téren. Ha függ tőle, ha nem.
Ezzel együtt én egy kicsit másképpen gondolom, ha beleveszem azt is, hogy 3 évig mégis együtt voltatok. Nem fogsz örülni neki.... Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy jó indok volt a "mama" - így egyszerűbb volt szakítania veled, mintha egyenesen megmondta volna, hogy már nem szeret, illetve talált mást.
Sőt, arra is látok jó esélyt, hogy a más volt a szakítási ok.
No - ezek után már talán nem lesz olyan nehéz túltenned magad a dolgokon.
Az, hogy gondolkozol rajta - egy dolog.
Az, hogy szerelmes voltál belé - majd elmúlik.
Az, hogy azóta két menekülő kapcsolatod volt - rendben van, mert legalább nem normálisat üldöztél el azért, mert még korai volt.
Az, hogy megvan a friss jelölt - hurrá! Ha pedig nem is hasonlít az exedre - még jobb!
Érted, ugye?
ma 11:43
Bocsánatért esedezem csak egy enyhe félhomály van a "rendelőmben" ami miat ezen a vacak laptopon elcsuszik az ujjam. :) Altalában nem írok ilyen igénytelenül, csak ha sokat kell egyszerre. De olyankor meg mindig dolgozik az a buta helyesírás ellenörző. Sajnos ellustultam én is :)
Prof
Hidd el, nekem is rosszul esett - sőt, nagyon fáj még mindig - , hogy nem mellém állt, de ahány család, annyiféle kötelék. Őt nem hibáztathatom azért, hogy milyen a családja vagy hogy ő mit érez a családja iránt, mert ehhez nincs jogom... :/
ma 11:33
Köszönöm, kedves tőled!
okoska31!
Ezek a dolgok természetesen az én fejemben is megfordultak, egyedül azt zártam ki, hogy volt neki más is az életében. Az nekem is gyanúsabb volt, hogy talán neki nem én voltam az igazi, és így könnyebb. Ebben csak az volt a rossz, hogy utána még hónapokig váltottunk "epekedő, szomorkodó, vágyódó" beszélgetéseket. Aztán nála beindult az élet, ahogy beiratkozott az egyetemre :)
Az új jelölt egyáltalán nem hasonlít az exemre, se külsőre, se belsőre (mármint a jó tulajdonságokat kivéve, ami mindkettejükben ott lakik, hanem inkább érdeklődési kör szempontjából).
ma 11:55
Tudom szemétnek tünök hogy kukacoskodom de rengeteg "hasznos informáciohoz" jutottam most az irásodbol.
Nem lehet hibáztatni, mert a szülei mellé állt? Dehogynem lehet, az ilyen pasikbol lesznek a teszetosza életképtelen pasik akik mellé kel egy nö aki foz mos takarit rájuk és minden falatot előre megrág nekik... bocsi de ezek nem Férfiak. És igenis lehet hibáztatni, mert ha tényleg szeretett volna akkor bizony, hogy visszapofázott volna a szüleinek. És ez nem család, meg nevelésfüggő, hanem a lányhoz való érzelmek erösségén múlik.
Írtad, hogy akkro kezdet gallyra menni ,mikor beiratkozott az egyetemre. Persze, hogy akkor ment tönkre: új barátok új lányok a láthatáron, te csak Gimire voltál neki jó, most elviszik az uj "barátok" és beleveti magát az éjszakai életbe ahol már nem volt szüksége rád.
A Legtöbb Gimis kapcsolat itt megy tönkre hogy az egyik fél továbbtanul, vagy mindketten de más helyen.
És ha megtaláltad az igazit akkor meg szarni bele, hogy ö hogy b*sza el az életét. Igenis emeld fel a fejed és büszkén hagyd a p*csába az ilyen "pasikat" és élj boldogan a Férfival, akinek megadatott az a lehetőség, hogy a te barátod lehet. :)
Prof
Persze, igazad van sok szempontból, de nem tudom utálni vagy haragudni rá, mert nagyon sok szép emlékem van tőle, és felesleges lenne most elkezdeni a haragot :)
Igyekszem a múltban tartani, ez az elsődleges célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!