Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megvár? Bôvebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvár? Bôvebben lent

Figyelt kérdés

5,5 éve vagyunk együtt a párommal. Ebbôl 4 év távkapcsolat, mivel másik városban jártam középsuliba. Most itthon vagyok, együtt vagyunk, minden nagyon jó, de szeptemberben szeretnék egyetemre menni, megint el itthonról... Az újabb 4 év. Szerintetek ki irja a kapcsolatunk? Vannak tapasztalataitok e téren? Köszönöm a álazzokat.

20/L, a párom pedig 29/F

2013. jan. 19. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Diplomás ápoló szeretnél lenni magyarul. Nem csoda, hogy húzza a száját. Elég sok ember kennek meg az ilyen szakokon, arról nem is beszélve, hogy ha bekerülsz egy egyetemi közegbe, hirtelen másról és más emberekről fog szólni az életed, mint az övé, szükségszerűen eltávolodtok.

Aztán ott a másik nagy kihívás, hogy amint befejezted a sulit, amiért annyit tanultál, szembesülhetsz vele, hogy a magyar egészségügy haldoklik, és akkor - irány külföld...

Én nem erőltetném ezt a dolgot!

Hová szeretnél egyáltalán járni?

2013. jan. 23. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!