Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a fiúk a rocker csajokat? Vagy. Miért nincsenek rocker fiúk? . Hová tűnnek?
Nem sminkelem magam , viszont rockbandás pólóm annál több van.
A zenei ízlésemen kívül maximum a pólóimon látszik meg , hogy oda meg vissza vagyok a rock zenéért.
de arra nem gondoltál, hogy a rocker-ség az nem egy kifejezettem lányokra jellemző dolog? <-- ez olyan, mintha azt írtad volna, hogy egy lány csak kék szemű lehet.
Egyébként nem gondoltam rá , meg különösebben nem is érdekel , én szeretem ezt a zenei stílust , és aki szeret az ezzel együtt fogadjon el , ha meg nem akkor ne :D
Szia!
Ne figyelj az ilyen emberekre akik csak a zenei hovatartozásodhoz híven ítélnek meg! (fú de úriemberes írás :D)
Én magam is rocker vagyok fiú 15 éves,és minálunk ha valaki rocker szinte + pont mindenhol!Van egy csomó rocker csaj ismerősöm és csak annyi a bajom velük hogy leköröznek pia dologban! :D
Ha még ki is mutatod magadon hogy rocker vagy, nincs semmi rossz dolog!Bár én rajtam mindig valami zenekaros póló bőrdzseki meg oldallánc van :D
Ha szeretnél beszélgetni írj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!