Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Kb. Az utolso 4 napban a baratnom amikor ossze akarok vele bujni o nem akarja hanem el fordul vagy ilyesm. Amikor meg kerdezem tole hogy mi a baj azt mondja hogy faradt. Aztan meg amikor mondom neki hogy bujjon hozzam es pihenje ki magat inkabb el fordul tolem.
21/f
Szerintem is gond van... kérdezz rá, ne vacakolj, jogod van tudni mi a baj és miért nem akarja a közelséget!
25/L
megcsalt/megerőszakolták/büdös vagy/szakítani akar/depresziós/terhes....
tőle kérdezd, kicsit jobban, mármint valamivel győzd meg hogy benned megbízhat/elmondhatja...
Hát nem tudom én úgy vélem, ha már úgy kezded, hogy 'Én jó pasi vagyok ezzel nincs gond', akkor lehet már rosszul kezdődik a dolog. Mert, ahogy olvashattuk az előző kommenteknél, hogy valószínűleg félre kacsint, akkor ebből eredendően lehet nem is annyira.
Nem rosszból írtam nem kell félre érteni.
Apa leszek!!! :D :D
(Mondtam hogy jo pasi vagyok! ;) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!