Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet a valaki iránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a valaki iránt érzett szerelmet felszámolni?

Figyelt kérdés

Most vicc nélkül. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kéne semmissé tenni azokat az érzelmeimet, amit egy csaj után érzek. Már lassan egy éve őrlődök ezen, és a napokban kiderült, hogy abszolút fölösleges.

Ha megpróbálom teljesen kizárni az életemből, akkor az eddigi tapasztalataim során ha újból szemem elé kerül ugyanott tartok, érzelmileg.

Vagy a kizárás nem megoldás?

Tényleg nem tudom, hogyan merre:D

Köszönöm előre a válaszokat!

2013. jan. 15. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Hello sorstárs! :D Csak én lány vagyok...

Én egyszerűen nem gondolok rá, tudatosan kiűzöm a fejemből! Nem akarom mégjobban fájdítani a saját szívem. Mi véletlen nem szoktunk összefutni, ez nagy szerencse! Az hogy rossz dolgokat gondoljak róla, az eleve kizárt, nem tudok olyat rámondani...

2013. jan. 15. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul arrafelé járok egyetemre, ahonnan rengeteg dolog rá emlékeztet. Így elég nehéz elfelejteni, sőt.
2013. jan. 15. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

én is voltam már így, és ez lehet közhelyes lesz, amit írok, de csak az idő múlása segít... saját akaratodból nagyon nehéz (van,akinél lehetetlen) "felszámolni" az érzéseket. az érzéseket ugyanis nem az akarat irányítja :D inkább fordítva van... szóval próbálj mással törődni, próbálj valahogy úgy élni, hogy legyél elfoglalt, mindig csinálj valamit, ami eltereli a figyelmedet, a gondolataidat... és ami a legfontosabb: próbálj más lányokkal ismerkedni, beszélgetni (nem muszáj csajozás céljából, hanem csak úgy) - aztán hátha egyszer csak észreveszed, hogy megtetszik egy, és utána már meg is van oldva a probléma :)

valami ilyesmivel lehet csak védekezni a nemkívánatos érzések ellen

2013. jan. 15. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem itt az segíthet csak, ha megismersz egy másik lányt, egymásba szerettek és összejöttök :) még akkoris eszedbe fog jutni valsózínűleg, de nem azért, mert szereted :)
2013. jan. 15. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Júúújj szegénykék! Én is voltam így...

Nálam az történt, h megpróbáltam elvonatkoztatni Tőle, és láss csodát, egyszer csak mintha már nem fájt volna úgy, nem kaptam volna azon magam, hogy mindjárt elsírom magam. Menj el a barátaiddal szórakozni, keress új emlékeket nélküle, sztem nekem ez az, ami segített. Tudatosan kell kerülnöd az ilyen "önszenvesztéseket".

2013. jan. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!