Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan cigány fiúval aki már nagyon régóta
magyar családnál él, intelligens, ambiciózus,
szorgalmas, ápolt, jól nevelt, és egész jó képű?
Ejha de sok itt a kopasz... XD
Soha egy ujjal nem érnék hozzá egyhez sem. De ha téged a szaga nem zavar...
2013. jan. 10. 23:58
Egyébként én is úgy gondolom, ahogy egy másik válaszoló írta... Sok függ attól, hol nőttél fel. Ha én is pl. Budapest XI. kerületében nőttem volna fel, ahol az igazi alja romának számító emberekkel hetente háromszor találkoznék, akkor is annyi lenne, hogy szembejön velem az utcán, lehet azt mondanám, hogy igen, kezdenék cigány sráccal. De én sajnos Hajdú-Bihar megyében töltöttem életem első 19 évét, és amikor azt látom, hogy sem én, sem a környezetemben lévő emberek (például az öcsém, akiért ölnék) nem tudják pl. úgy kijárni az általános iskolát, hogy legalább egyszer ne legyenek megalázva cigányok által, addig azt mondom, hogy inkább egyedül halnék meg, minthogy cigánnyal kezdjek. Ez van, lehet fajgyűlölőnek nevezni, de sajnos ez így van.
2013. jan. 11. 10:30
Nálam is hasonló a helyzet (borsodi vagyok egyébként) sajnos sok embernek fogalma sincs mi megy falun, városban lakom, egyetemre is oda járok, de kicsit szar azon aggódni hogy a nagyszüleim falun megérik-e a reggelt. Ezzel nem vádolok senkit, és nem is az indulatszítás a cél, de az ilyen öregeket agyonvernük a házába ügyek jó része itt zajlik és sajnos a fele se kerül a médiába ilyen környezetben nehéz nem fajgyűlölőnek lenni...
2013. jan. 11. 15:09
Ne törődj senkivel aki a történeteivel rémisztget. Ne törődj azzal, hogy milyen a bőrszíne. Miért nem vagy képes úgy nézni rá, mint bármilyen fiúra? Tetszik? Szereted? Akkor persze. Ha nem, akkor meg természetesen nem. Így megy ez egy férfi és egy nő között.... ennyire csak a külsőségek számítanak? Kiírod ezt a kérdést, hogy olyan emberek válaszoljanak rá, akik semmit sem tudnak az érzelmeitekről és a körülményekről, hanem csak előítéletesen fognak válaszolni?? Nem értelek sajnos....
2013. jan. 12. 20:45
Ezek a jelzők , amiket felsoroltál nem illenek egy cigányra, mivel ilyen cigány nincs , nem volt , és nem is lesz soha. Mondhatja nekem bárki , hogy van rendes cigány, akkor se fogom elhinni. Van egy egyszerű és nagyon találó magyar közmondásunk: Vér nem válik vízzé.
2013. jan. 13. 18:46
igen is járj vele ismerd meg és ha megfelel az elvárásaidnak akkor mért ne??
2013. jan. 21. 19:22
Ha te vagy ez a fiú bocsánatot szeretnék kérni tőled az összes kommentelő helyett, nagyon szégyellem magam.
Hogy kérdésedre válaszoljak, igen. Vagyis nem tudom, hiszen a fiúról csak ennyit tudtam meg, tehát nem tudom megmondani, hogy járnék e ezzel a fiúval, de azt igen ,hogy a döntésemet semmilyen mértékben nem folyásolná a fiú származásától,
Ha te kedves kérdező vagy ez a bizonyos srác, csak egy problémám van: Miért tartod ennyire fontosnak az hogy a fiú magyar családnál él? Más lenne ha cigány családnál élne?.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy hogy lehet a származásáról megítélni egy embert.
Még egyszer mindenki helyett is sajnálom a sok rasszista kommentet.
16L
2013. febr. 6. 21:02
Én itt egy teljesen anonim oldalon bevallom rasszista vagyok. Kedves utolsó válaszoló: Be kellene költöznöd egy hétre cigányok közzé, és meg látnám utána mi lenne a véleményed róluk ? Vagy ha épp a legocsmányabb szavakkal illetnek , vagy megdobálnak , megfogdosnak , leköpködnek , hogy akkor is ugyanezen az állásponton lennél , nagyon kíváncsi lennék rá.
2013. febr. 7. 21:43
Nem is a borszínűkkel van a baj, hanem a mentalitásukkal és az életmódjukkal. Náluk még egy talicska majom is kulturáltabban viselkedik, sőt szerintem még tisztábbak is. De ha egzotikumra vágysz, akkor számolj a kellemes illatokkal és a szeretetreméltó tezsvírekkel is. Ha pedig megcsalnád, akkor készíts a véres bökőt a torkodhoz! A cigányoknál nincs elválás szakítás csak tűrés!
2013. febr. 7. 21:55
Náluk még egy talicska majom is kulturáltabban viselkedik, sőt szerintem még tisztábbak is. -- ez nagyon tetszett, ezen jót nevettem. De amúgy való igaz. :)
2013. febr. 7. 22:00
Kapcsolódó kérdések: