Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket mennyire zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar az amikor a párotok a múltjáról beszél, pontosabban az előző kapcsolatairól (szerelem, szex)?

Figyelt kérdés

Egy fokig még engem sem zavar, ám amikor a mással töltött szexuális életét meséli el, nekem nagyon rossz érzés hallgatni. Konkrétan én mindent elképzelek, és ahogy elképzelem néha, hogy egy másik férfi (pláne ha ismerős) hogy szeretkezhetett vele, vagy hogy ő hogy élvezhette az egészet nagyon elkeseredek, de nem tudom miért. Nála ez nem így van, őt nem zavarják az ilyen dolgok, de én mindig is azt szerettem volna más barátnőimnél is, hogy úgy érezzem én vagyok az első és egyetlen az életükben, vagy nem tudom miért lehet ez az érzés. Eddig 2 nővel volt szexuális kapcsolatom míg a páromnak olyan 15-20.

22/F

2013. jan. 9. 10:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hú nekem volt barátnőm rögtön az első randin nyitott ilyenekkel, akkor fel se tűnt. De aztán összejöttünk, és még utána is néha felhozta az exét, és én ugyan ezt éltem át. Jó, hogy volt más rajtam kívül az alap, ha csak nem tinik vagyunk. De a részletekre nem vagyok kíváncsi. Tanultam belőle, ha legközelebb valaki ugyan ezt elkezdené csinálni leállítanám egyből.
2013. jan. 9. 14:14
 22/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha pasim a múltjáról beszél (szerelem ,sze),általában én kérdezem tőle a dolgokat,ő meg válaszol
2013. jan. 14. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!