Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar az amikor a párotok a múltjáról beszél, pontosabban az előző kapcsolatairól (szerelem, szex)?
Egy fokig még engem sem zavar, ám amikor a mással töltött szexuális életét meséli el, nekem nagyon rossz érzés hallgatni. Konkrétan én mindent elképzelek, és ahogy elképzelem néha, hogy egy másik férfi (pláne ha ismerős) hogy szeretkezhetett vele, vagy hogy ő hogy élvezhette az egészet nagyon elkeseredek, de nem tudom miért. Nála ez nem így van, őt nem zavarják az ilyen dolgok, de én mindig is azt szerettem volna más barátnőimnél is, hogy úgy érezzem én vagyok az első és egyetlen az életükben, vagy nem tudom miért lehet ez az érzés. Eddig 2 nővel volt szexuális kapcsolatom míg a páromnak olyan 15-20.
22/F
6
Ha intelligens lenne, alapból nem lenne szükséged erre az indító kérdésre.pl.
Egyébként amit ajánlottam, azt gyakorlatba alkalmaztam a magukról megfeledkező egyedeknek.
Minden embernek meg van a maga múltja, és van egy szuverén magánszférája, ami nem tartozik a következő kapcsolatára.
12
Az is más lenne, ha te kérdezősködnél, viszont az akkor rajta áll mennyit óhajt veled közölni.Ha akar egyáltalán. Mert hogy a múltjához nincs semmi közöd. Te a jelenében vagy.Ahhoz van közöd.
Azért egy 27 éves nőnél 15-20 partner nem olyan vészes... nekem ennél még több is volt ennyi idős koromra, aztán azóta csak egy (10 év alatt).
Hogy nyíltan beszél róla: valószínűleg ő ilyen személyiség, nem akar előtted titkolózni, ha szóba kerül, akkor elmondja. Ha téged zavar, jelezd neki.
Nem is kell különválasztani.
Azt írtad, a barátnőd szeretethiányos volt, azért volt több partnerrel. Hasonlót éltem át én is fiatalon. Egy nő számára az, hogy valakivel szexuális életet él, mindig együtt jár az intimitással, tehát érzelmeket IS keres a szexualitásban (melegséget, összebújást, törődést). Az, hogy érzem, hogy egy férfi kíván, foglalkozik velem, az érzelmeket vált ki. Még ha nem is szerelem. Persze, pótcselekvés, de amikor nincs olyan, akit szerethetünk, akkor beérjük ennyivel is. Nálam legalábbis ez volt.
Engem nagyon! Csak akkor beszéljen róla, ha kérdezem!
Én sem szoktam, semmit!
Úristen, csak azért, mert egy 27 éves nő szeret szexelni, már egyből mindenféle lelki betegséget akartok belemagyarázni? (Éppen lehet neki ilyen-olyan baja, de kicsit durva, hogy egyből arra gondoltok, és nem arra, hogy nagy a szexuális étvágya)
Engem nem zavar, ha a párom az exeiről beszél. Magától ritkán szokott mesélni róla, van, hogy én kérdezek rá. Ha ő érdeklődik, én is szívesen mesélek. Szerintem ez olyan dolog, ami beletartozik a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!