Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket mennyire zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar az amikor a párotok a múltjáról beszél, pontosabban az előző kapcsolatairól (szerelem, szex)?

Figyelt kérdés

Egy fokig még engem sem zavar, ám amikor a mással töltött szexuális életét meséli el, nekem nagyon rossz érzés hallgatni. Konkrétan én mindent elképzelek, és ahogy elképzelem néha, hogy egy másik férfi (pláne ha ismerős) hogy szeretkezhetett vele, vagy hogy ő hogy élvezhette az egészet nagyon elkeseredek, de nem tudom miért. Nála ez nem így van, őt nem zavarják az ilyen dolgok, de én mindig is azt szerettem volna más barátnőimnél is, hogy úgy érezzem én vagyok az első és egyetlen az életükben, vagy nem tudom miért lehet ez az érzés. Eddig 2 nővel volt szexuális kapcsolatom míg a páromnak olyan 15-20.

22/F

2013. jan. 9. 10:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

6

Ha intelligens lenne, alapból nem lenne szükséged erre az indító kérdésre.pl.

Egyébként amit ajánlottam, azt gyakorlatba alkalmaztam a magukról megfeledkező egyedeknek.

Minden embernek meg van a maga múltja, és van egy szuverén magánszférája, ami nem tartozik a következő kapcsolatára.

2013. jan. 9. 10:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan ő sokszor felhozza az előző kapcsolataiból maradt tapasztalatait, ill. gyakran emlegeti a párjait, hogy ők milyenek voltak, velük mit élt át, ez még nem is zavar csak a szexuális rész, ami néha véletlenül jön elő. Másik dolog, hogy bár tudom 5-6 évvel ezelőtt történt a legtöbb merészebb húzása, akkor is fájó utólag tőle hallani olyan dolgot, hogy pl. xy emberrel együtt volt (aki közös ismerősünk és életemben nem gondoltam volna, hogy vele is volt viszonya régebben). Ezek a felismerések ill. infók róla/tőle nagyon rosszul esnek, és látja is rajtam, de engem meg már érdekel, hogy mi volt vele, inkább legyek túl mindenen és ne érjen meglepetés később (pl. egy váratlan ex)
2013. jan. 9. 10:31
 13/22 anonim ***** válasza:

12

Az is más lenne, ha te kérdezősködnél, viszont az akkor rajta áll mennyit óhajt veled közölni.Ha akar egyáltalán. Mert hogy a múltjához nincs semmi közöd. Te a jelenében vagy.Ahhoz van közöd.

2013. jan. 9. 10:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Durva dolog hogy erről beszél,én a feleségemnek mindent letagadtam még azt is amit tudott!Azt mondtam az is csak pletyka soha nem jártam ezzel meg azzal!Meg nem volt annyi csajom amennyit mondanak! 38F
2013. jan. 9. 10:48
 15/22 Berlin ***** válasza:
100%
Engem mindig is érdekel/t az aktuális párom élete előtte. Attól, hogy nem kérdezek rá, vagy letagadják még megtörtént, szerintem jobb tudni mint homokba dugni a fejünk, amúgy meg a múlt a múlt és most veled van és téged szeret, ez az ami számít. Pont.
2013. jan. 9. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

Azért egy 27 éves nőnél 15-20 partner nem olyan vészes... nekem ennél még több is volt ennyi idős koromra, aztán azóta csak egy (10 év alatt).

Hogy nyíltan beszél róla: valószínűleg ő ilyen személyiség, nem akar előtted titkolózni, ha szóba kerül, akkor elmondja. Ha téged zavar, jelezd neki.

2013. jan. 9. 11:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Lehet engem neveltek "konzervatívan". Nehezen szokok át arra, hogy (amióta máshogy látom a világot és az emberi kapcsolatokat) a szexet külön válasszam az érzelmektől. Nekem ez még most sem megy, pedig úgy érzem sokszor rá vagyok kényszerítve.
2013. jan. 9. 11:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem is kell különválasztani.

Azt írtad, a barátnőd szeretethiányos volt, azért volt több partnerrel. Hasonlót éltem át én is fiatalon. Egy nő számára az, hogy valakivel szexuális életet él, mindig együtt jár az intimitással, tehát érzelmeket IS keres a szexualitásban (melegséget, összebújást, törődést). Az, hogy érzem, hogy egy férfi kíván, foglalkozik velem, az érzelmeket vált ki. Még ha nem is szerelem. Persze, pótcselekvés, de amikor nincs olyan, akit szerethetünk, akkor beérjük ennyivel is. Nálam legalábbis ez volt.

2013. jan. 9. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Engem nagyon! Csak akkor beszéljen róla, ha kérdezem!

Én sem szoktam, semmit!

2013. jan. 9. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Úristen, csak azért, mert egy 27 éves nő szeret szexelni, már egyből mindenféle lelki betegséget akartok belemagyarázni? (Éppen lehet neki ilyen-olyan baja, de kicsit durva, hogy egyből arra gondoltok, és nem arra, hogy nagy a szexuális étvágya)

Engem nem zavar, ha a párom az exeiről beszél. Magától ritkán szokott mesélni róla, van, hogy én kérdezek rá. Ha ő érdeklődik, én is szívesen mesélek. Szerintem ez olyan dolog, ami beletartozik a kapcsolatba.

2013. jan. 9. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!