Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket zavar amikor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar amikor az emberek nyilvános helyen (pl:. Utcán, buszon) csókolóznak illetve fogdossák egymást?

Figyelt kérdés
Több embertől hallottam,hogy zavarja őket ugyanakkor mégis majdnem mindenki ezt csinálja a párjával...

2013. jan. 7. 03:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
2-k. Éretlen viselkedés, de én szeretem a másik fenekét fogdosni.
2013. jan. 7. 22:00
 12/20 poet1 ***** válasza:
70%
Engem zavar,dühít! Részben mert kinek mi köze hozzá? Csinálják otthon. Másrészt pedig ha olvasni akarok a folyamatos cuppogásoktól nehezen koncentrálok. Magánügy!
2013. jan. 8. 09:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van szerintem. :) Örülök,h Ti is így gondoljátok,h a nyalakodás nem az utcára való...Engem is marhára zavar amikor felszállok pl:. a tömött buszra és tőlem fél méterre se falják egymást az emberek.A hangos cuppogástól meg csattogástól egyenesen megtudok őrülni...xD
2013. jan. 8. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk nem igazán számít a párommal hogy ki látja,nem vgyunk tolakodoak inkább elvonulunk de ha valaki azt nézi,nagyon sajnálom.Van hogy nem birjuk türtöztetni magunkat,és szerintem addig jó amig igy érzünk ;) ha mondjuk én látok egy hasonló szerelmespárt akkor én se gondolok rosszra,hiszen szép dolog is az a boldogság :)
2013. jan. 8. 23:44
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Ne legyenek melegek a többi nem számít xD
2013. jan. 10. 22:33
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös:Az miért zavar,ha melegek? :)
2013. jan. 10. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
nem
2013. jan. 12. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon is zavar.. ez senkire nem tartozik, csak kettőjükre.. most nem azt mondom, hogy ne adjanak egymásnak egy puszit nyilvános helyen, de amikor ledugják a nyelvüket egymás torkán, az visszataszító, de nagyon.. -.-
2013. jan. 13. 19:25
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Igen, nagyon.
2014. júl. 28. 01:24
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Nyugodtan lehetnek melegek, az legalább nem uncsi heteró...
2019. ápr. 24. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!