Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni a nem mindennapi helyzetemen? Ilyenkor mi a teendő?
Először is köszi, hogy időt szánsz a kérdésemre, próbálok lényegre törően fogalmazni!
Van egy osztálytársam (16/L), akibe szerelmes vagyok. Tavaly nyáron kezdődött, elhívtam randira, visszautasított, azt mondta legyünk barátok. Nagyon jóban voltunk, viszont novemberben volt egy kis vitánk, nem beszéltünk egymással kb. 1 hónapig. Végül megbeszéltük a dolgot, kibékültünk (most az egyik legjobb barátjának tart). Újra előjött a szerelem, most már komolyabban, ezért egy nap kitálaltam neki a dologról, hiába gondoltam teljesen reménytelennek a dolgot. Azt válaszolta, hogy a barátnőjével beszélt rólam, hogy az utóbbi időben sok a bunkó paraszt fiú, és rájött, hogy engem kedvel. Azt mondta, hogy most nem akarna kapcsolatot, megváltozna a viszonyunk és osztálytársak vagyunk, ami kissé nehéz. Végül azt válaszolta, hogy egyenlőre maradjunk barátok és később meglátjuk mi lesz ebből. Nos, most már teljesen szerelmes vagyok, egész nap, egész este rá gondolok, elaludni alig bírok. Nem tudom, hogy mit tegyek. Gondoltam rá, hogy elhívom újra valahová, hogy megbeszéljük, de félek h túl nyomulós lennék és most még mindig nem akar kapcsolatot. Mit tegyek? Hogyan tudnék vele összejönni? mindennél boldogabb lennék! Köszönöm a segítséget előre is!
16/F
lány vagyok, de leírom ebböl a szemszögböl is, nekem hasonló volt a helyzetem:
az egyik legjobb haverom tavaly novemberben kitálalt, de visszautasítottam, pedig szerttem, tényleg olyan volt, mintha a testvérem lenne, ráadásul még jól is néz ki... utána nem haragudott, kicsit fura volt, de végül jóba lettünk
februárban megint megpróbálkozott, akkor is visszautasítottam, ezután viszont már nem volt olyan jó a kapcsolatunk, nem is mindig beszéltünk
nyáron lett egy barátom, azt is alig mertem elmondani neki, de elmondtam, mert nem akartam elötte titkolózni, mert nagyon sokat jelentett nekem, be is mutattam, akivel jóba voltak
év elején még egyszer megkérdezte, hogy biztos nem akarok-e töle semmit, én meg hülye voltam, mert tökre kiakadtam, mert már többször elmondtam neki, hogy NEM, és azt is tudja, hogy barátom van, akit szeretek
mivel kiakadtam rá, megsértödött, és azóta nem beszél velem, ha meg igen, akkor csak társaságban, és flegmán, mert tudja, hogy azt nem bírom elviselni, ha valaki lekezelöen beszél hozzám
szóval én nem akartam elrontani, mégis sikerült, csak mert egyszerüen nem fogta fel
és az, hogy "most nem akar kapcsolatot", az a lányok többségénél =" veled nem akar kapcsolatot"
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem lesz semmi, és egy jó barátságot nem mindig érdemes elrontani...
Köszi a válaszokat!
Nos, amikor kibékültünk, Ő írt rám és mondta, hogy hiányoztam neki. Ennek örültem, mert így tudom, hogy érzett valamit irántam.
A másik: értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Én eddig egyetlen egyszer kérdeztem meg tőle a randi dolgot, akkor visszautasította. Nemrég tálaltam ki, akkor azt mondta, hogy "Kedvellek, de nem akarok kapcsolatot. Maradjunk egyenlőre barátok, később meglátjuk mi lesz". Nekem ez nem tűnik elutasításnak, hanem inkább ilyen "függőben vagy" dolognak, ezért is zavart kissé össze.
jó, én nem ismerem, de ha valakinek azt mondom, hogy nem, akkor azt úgy is gondolom, és nem fog megváltozni a véleményem, csak mert később TALÁN összejöhet
én sose hittem abban, hogy ha valainek esőre nem jön össze,akkor másodjára igen, ha összejöttök, az nem azért lesz, mert odavan érted, hanem mert szeret, és esetleg nem akar megbántani/elveszíteni
de ha később mondja meg, csak neked lesz rosszabb...
persze nincs semmi garania, hogy így lesz, de ezt is vedd számításba, hiszen egy kapcsolat 2 emberen múlik
Köszi a választ!
Természetesen számításba vettem minden lehetséges ok közt ezt is. Nem nagyon bízok én a hasonló "csodákban". Mondjuk úgy, hogy reménykedem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!