Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóvá lehet tenni? Győzött a bátortalanság.
"Tiniszerelem",szóval úgy szedjétek le a fejem...
Van egy lány,akivel nagyon régóta szemeztünk.Mindig mosolygott,stb..
Ráírtam.Facebookon.Ásom magam ezért rendesen,hogy csak itt "mertem"...jól elvagyunk,de ha élőben elmegy mellettem,leblokkolok.(pedig muszáj lesz,mert egyszer megharagszik..)
Próbálkozok,de mindig győz ez az érzés.Volt már barátnőm 7 hónapig,nem "dugni",mert itt általában általánosítanak.
Tippek?Vagy bármi? :||
14/F
Semmi baj, nem vagy egyedül ezzel a félénkséggel :-)
Figyelj, az előző barátnőddel is összejöttél valahogy, ez is ugyanaz, csak pepitában. Facebookon jól el tudtok beszélgetni? Ha igen, akkor ideje lesz lépned a "valóságban" is, különben nem fog komolyan venni. Bátorság! :-)
Az előző barátnőm külön szisztéma.Barátok voltunk fél évig,majd pár szép gondolattal eljutottam oda,hogy spontán a nyakamba ugrott,és nem is akart elengedni.No,ahhoz képest(mint utólag kiderült) csúnyán átvert,hogyismondjam...Túl jóban volt az ex pasijával(akivel 12 évesen járt..akkor még korai szerintem),és elegem lett.Namindegy.Nem volt egy szépségkirálynő,de nem érdekelt,mert szerettem,akkormeg?
A mostani Lány viszont abszolút a legszebb a suliban.(nem hallottam még senkitől,hogy nem szép).
Szóval,más..De a bátortalanság nagy úr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!