Mit lehet tenni bátortalanság ellen?
Szia!
Hidd el, sokat segít, ha kihúzod magad, ha emelt fővel jársz. Lehet hogy hülyeségnek tűnik, de ez így igaz. Mindenképp keresd fel a barátnőidet, hivd el őket, többszörször járjatok össze, és biztos neki is vannak barátai, ő által szerintem tudsz szerezni újakat.
Aztán lehet hogy belecsöppensz egy haveri társaságba, akik közt jól érzed magad. Legyél barátkozó természetű, próbálj beszélgetni olyan ismerőseiddel/ osztálytársaiddal akik szimpik és szívesen megismernéd őket jobban. Nyugi, sok önbizalmat tudsz szerezni a haverok által. Jah és nem kell sok barát, elég 1 is, de az igazi legyen.
Sok szerencsét!
Szia ...
Welem is pont ugyanez a baj ... de sajnos en se nagyon tudok csinalni ellene valamit...
az osztalybol nekem se nincs egy igazi sem...
na de ez nem foo
:-j
en is batortalan vagyok mindig es mindenhool... de nalam
vn mikor jo fel ora alat elmegy...de ez ritka...
nalam is mindenki mondja hogy milyen batortalan vagyok..
meg a tanarok is... a szuleimnek de ez vn...
probalnak neked segiteni... de en is ebbe vagyok
:(
de en probalok mar bator lenni...s mar kezdek is az lenni/...
:)
ellenallj annak,hogy te igenis nem vagy batortalan...
te mindent mersz...
en is igy lettem kicsit jobban :D
es ne szegyelj senkitol semmit...
akarhool...
legyel baratsagos... vlkivel talakozol kezdjel el erdeklodni ... rola..hany eves...hol lakik... mia hobbyja...szeret tanulni meg minden... kerd ela telefon szamat...esetleg msn blábla
remelem nekem is bevallik...
;)
s ennel tobbet sajnos en sem tudok segiteni :(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!