Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt velem?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja lezárult egy 3 éves kapcsolatom, és azóta valahogy más ember lettem. Nagyon szerettem a lányt, és megcsalt. Azóta viszont elvesztettem az önkontrollom, eddig felelősségteljes voltam, azóta viszont úgy érzem nem számít semmi, és nem féltem az életem sem mást. Volt, hogy kábszertúladagolás miatt majdnem meghaltam, de utána felkeltem, felöltöztem és kisétáltam, az orvosnak meg mondtam hogy nem érdekel a rizsa. Munkahelyemről is valami nem tetszett, és behúztam a főnöknek, ki is rúgtak. Egyszerűen nem tudom visszafogni magam.

2013. jan. 1. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiábrándult lettél. Még nem tetted túl magad azon a lányon, valakivel beszélned kéne erről élőben. Ha kibeszéled könyebb feldolgozni.
2013. jan. 1. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy minek tartsam be a szabályokat, miért legyen jó, ha ugyanazt a sz*rt kapom a pofámba?
2013. jan. 1. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Divat-reakció lett az ilyesmi. Nagyon kiábrándult, nagyon megcsalt, nagyon szegény-szerencsétlen vagy. Aztán nagyon elmúlik. Ne sajnáltasd magad!
2013. jan. 1. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképp vezeti le a szakításos dolgokat, én is 2 hete dobtam a barátomat hasonló okokból.. én azóta csak bőgök, nem alszok, nem eszek, meg még egy kicsit bőgök.. de rossz (és egyben tanúlságos) így látni másokat, hogy te pl a munkahelyedről rugattad ki magad jóformán miatta. A csaj meg biztos visszahallja majd valahonnan és ott fog röhögni, hogy nem elég, hogy palimadárnak nézett miközben jártatok de még az utána következő életed is sikeresen tönkretette. Ezt ne hagyd! Biztos mindenhonnan ezt hallod, de muszáj, hogy legyen benned tartás és legalább annyi motiváció, hogy ne egy ilyen nő miatt rontsd el az életed. Kitartás, idővel minden jobb lesz! :)
2013. jan. 1. 23:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már hónapok teltek el, de még mindig minden nap eszembe jut. Más kérdés, hogy azóta találtam sokkal jobban fizető állást.
2013. jan. 2. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs, hogy, hogyan, de ezen azonnal változtass!
2013. jan. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!