Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felhozzam nála a témát? Ha igen, hogyan?
Van egy srác, akit netről ismertem meg, kb 100 km-re lakunk egymástól, ő 23 én pedig 20 éves vagyok.
(sosem szoktam neten ismerkedni, de ő valahogy az első perctől nagyon szimpi volt, így belementem)
Lassan 2 hónapja beszélgetünk facebookon, egyszer találkoztunk, kb 3 héttel ezelőtt, azóta minden hétvégén volt valami, hogy nem jött össze a dolog..
Rá szeretnék kérdezni, hogy akkor most mi lesz velünk a továbbiakban, mert itt a városomban azért van pár srác, akinek bejövök és nem várok rá hónapokat, hogy mikor fog már konkrétan lépni is felém.
De hogy adjam ezt szépen a tudtára, hogy jobb lesz ha "siet"?
"Rá szeretnék kérdezni, hogy akkor most mi lesz velünk a továbbiakban?"
Tudod te mit érdemes mondani,például ezt.
Vagy így:Te gondoltál már arra hogy mi ketten összejöhetnénk?(Ha én tőlem kérdeznék nem furcsálnám.)
miért nem furcsállnád?:)
csak nem merem, mert ne érezze magát fölényben, vagy azt, hogy én futok utána, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet az, ha én hozom fel a témát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!